Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gonalons fernandonun yerine olmaz mı kiralayalım romadan

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

46678

46679

46677

Son düzenleme:
Yusuf yazıcı 14e sevillaya gidiyormuş.. Yazık ya şu adamı 15e biz alsak efsane olurdu.. Zaten belhanda 10 eder kafadan bir de cagneyi okuttuk mu mis gibi Yusuf artı forvet parası çıkardı..
Hakkında hayırlısı olsun karakterli yetenekli bir isim kendi altyapı ürünümüz gibi başarılı olmasını isterim

emirhan kayar 16 gol
beknaz almazbekov 22 gol

fenerde bi ömer faruk vardı,bi de melih bostan iyi.bjkde oguzhan akgün.bizde aynı takımda hem beknaz hem emirhan gibi iki manyak yetenek var.şu gol ortalamasına bak daha 13-14 yasındalar.ve ikisi de ortasaha..daha arkadan gelen hamza akman var...neyse şimdi sayarsam 30 tane isim çıkacak ortaya.sırf bartug ve yusuf erdem gümüş gurur kaynagı elit yetenek açısından
Bu yaş gruplarında istastikler pek önemi olmuyor ama beknaz özel yetenek kesinlikle bencede.

Yusuf yazıcı 14e sevillaya gidiyormuş.. Yazık ya şu adamı 15e biz alsak efsane olurdu.. Zaten belhanda 10 eder kafadan bir de cagneyi okuttuk mu mis gibi Yusuf artı forvet parası çıkardı..
Hakkında hayırlısı olsun karakterli yetenekli bir isim kendi altyapı ürünümüz gibi başarılı olmasını isterim
baskanları yusufla abdulkadir kalacak dedi bugün

bu takıma Polonyalı oyuncu istiyorum ya. Bıktım artık habire Afrikalı ve Güney Amerikalı alıyoruz. Biraz farklılık olsun.. Bu ara Polonyalı oyuncular uçuyor.

Hazır fulham düşmüşken seri ve cairneyi zorlasak iyi olmaz mı? Bu sene badou onyekuru moses slimani sivasta ki eleman epey kiralama işi döndü İngilizlerle.. Eskisi gibi önyargı yok anladığım kadarıyla yeter ki yöneticiler iş bilsin..
Bir de cardiff te kiralık oynayan betisli camarasa vardı o herif de manyak topçu yaşı 24 henüz kiralık artı opsiyonla süper olurdu.. Betisin orta saha rotasyonu da gayet iyi tekrar kiralayabilirler..

Azubuike'yi bence Beşiktaş alır.Medel-Quaresma'yı satarlar.Ljajic'i 7,75 milyon euroya 30 taksitle aldılar.Umut Güner kaçırmaz..

uyku da pis bişey ha.uyudukça uyuyası geliyo insanın.biraz diri durmak lazım

Salim Manav güvenilir mi bilmiyorum, Bernard Mensah demiş ajansspor'da.

not: Kayserispor'a aldırıp Kayserispor'dan kiralamak istiyormuşuz.

recep niyazı izleyen oldu mu bu sene?merkez ortasaha yazıyo mevkisinde.12 gol -6 asist yapmıskı ,içlerinde 5 tane falan kafa vuruşu var,güzel.denizli önde burak çalık,kehinde,mehmet akyüz oynadıgına göre recep geride.baya top falan kapıyo.yaşı 24 olacak ağustosta
Ben bir-kaç maçına denk geldim izledim elife tapan avrupalı bu çocuğu çoktan kaçırmış olması gerekirdi. Tsl'de bulabileceğimiz en iyi orta sahalardan birisi yazık ediliyor çocuğa, selçuk denilen adamı doyuracağımıza bu çocuğu doyuralım daha iyi.

Hazır fulham düşmüşken seri ve cairneyi zorlasak iyi olmaz mı? Bu sene badou onyekuru moses slimani sivasta ki eleman epey kiralama işi döndü İngilizlerle.. Eskisi gibi önyargı yok anladığım kadarıyla yeter ki yöneticiler iş bilsin..
Bir de cardiff te kiralık oynayan betisli camarasa vardı o herif de manyak topçu yaşı 24 henüz kiralık artı opsiyonla süper olurdu.. Betisin orta saha rotasyonu da gayet iyi tekrar kiralayabilirler..
Seri mükemmel olur.

15 milyon euroya danimarka liginden futbolcu fabrikası satın alırsın her sene 3 tane yusuf geliştirirler senin için

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt