Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
diagneye 15 veren elife haydi haydi verir 20 milyonBu Elif'in ne meziyeti var da 20 milyon vereceklermiş? Bu para aklama olayına bir el atmalı yönetim, bizim olan işlerimizin fiyatını yükseltmek için araya giren sözde fair tipler bu işlere kalkışıyor biz sessiz kalarak, çanak tutmayalım
kafayı yemişsiniz ya.oldu herkesi gönderelim.önce bi belhandayla digane gitsin.şu an takımın en yetenekli adamını niye gönderelim,tabiki teklifler olacak.herseye atlamayın hemen.gomisin parasının yarısını ödememişti daha araplar
Diagne'ye kim 15 verdi?diagneye 15 veren elife haydi haydi verir 20 milyon
Nakit degilse 16 cok az. Nakit versinler. Sicak para cok lazim
20m nakit anca ok olur
henuz kimseDiagne'ye kim 15 verdi?
En azından rekor kırmış bir golcüye verecekler bu parayı velev ki verdiler diyelim. Küme düşme mücadelesi veren bir takımda yer yer yedek kalmış ve belirgin özelliği olmayan bir oyuncuya neden ilk profilden fazla 5 milyon verilecek?henuz kimse
ama verilecegi beklentisi var
diagne daha yeni rekor kırdı,20 gol atanın olmadıgı ligde 30 gol attı?diagneye 15 veren elife haydi haydi verir 20 milyon
Feghouli için de 16 milyon doğrumuşmuMetin'in yanildigini gormedim
Feghouli için de 16 milyon doğrumuşmu
elif max 6 ederEn azından rekor kırmış bir golcüye verecekler bu parayı velev ki verdiler diyelim. Küme düşme mücadelesi veren bir takımda yer yer yedek kalmış ve belirgin özelliği olmayan bir oyuncuya neden ilk profilden fazla 5 milyon verilecek?
Bilmiyorum o forumu 2 foruma birden yazacak bol vaktim yok maalesefnaber halim voetbalportaalda seni soruyorlar
bana soyleme renktas ben alıcı degilimdiagne daha yeni rekor kırdı,20 gol atanın olmadıgı ligde 30 gol attı?