Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
16 milyona satılır Feghouli.

Yeri dolar mı onu bilemem.

Feghouli Belhanda Diagne 40-45 milyon out

Kaan, Herrera, Talisca, Bruma, Skov in

Bu Elif'in ne meziyeti var da 20 milyon vereceklermiş? Bu para aklama olayına bir el atmalı yönetim, bizim olan işlerimizin fiyatını yükseltmek için araya giren sözde fair tipler bu işlere kalkışıyor biz sessiz kalarak, çanak tutmayalım
diagneye 15 veren elife haydi haydi verir 20 milyon

kafayı yemişsiniz ya.oldu herkesi gönderelim.önce bi belhandayla digane gitsin.şu an takımın en yetenekli adamını niye gönderelim,tabiki teklifler olacak.herseye atlamayın hemen.gomisin parasının yarısını ödememişti daha araplar

Nakit degilse 16 cok az. Nakit versinler. Sicak para cok lazim

henuz kimse
ama verilecegi beklentisi var
En azından rekor kırmış bir golcüye verecekler bu parayı velev ki verdiler diyelim. Küme düşme mücadelesi veren bir takımda yer yer yedek kalmış ve belirgin özelliği olmayan bir oyuncuya neden ilk profilden fazla 5 milyon verilecek?

Belhanda-Diagne-Feghouli satilsin diyoruz.

Emre sakat gelecek sezon yok.

Sinan ve Selcugun sözleşmesi bitti.

Onyekuru ve Ndiaye'de kiralik.

Bizim ön takım komple gitti. Ön sıraya en az 5-6 oyuncu gelecek. Bunların alışma süreci falan. Eminim çoğu transferde kampa yetismeyecektir

Onyekuru,Feghouli,Diagne,Belhanda,Ndiaye,Fernando,Mariano bunlar büyük ihtimal takımdan ayrılacak.

Forvet,Sol kanat,Sağ kanat,3 tane ortasaha,sağ bek. 7 tane yeni as oyuncu lazım takıma

Valla ben acayip tırsmaya başladım,8 ayda 1 forvet alamayan adamlar nasıl şampiyonlar liginde sırıtmayacak 7 as oyuncu birden alacaklar.

En azından rekor kırmış bir golcüye verecekler bu parayı velev ki verdiler diyelim. Küme düşme mücadelesi veren bir takımda yer yer yedek kalmış ve belirgin özelliği olmayan bir oyuncuya neden ilk profilden fazla 5 milyon verilecek?
elif max 6 eder
diagneye de max 1 desek x - y = 5 denkligine ulasırız

Beyler çok özür dilerim ama bende en altta misyonerlik faaliyeti olan bir sitenin reklamı var sizde de mi o var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt