Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Diagneyi
Belhanda'yı satmak zorundayız.

Bunların ikisinden 25 milyon euro koymamız lazım kasamıza.

Sattıgın kadar al olayı devam ettiği icin bu iki oyuncu transfer bütçemizi oluşturacak

İlginciz gerçekten, ligin şampiyonu olalı daha 48 saat bile olmadı, 2 kupa kazanalı 1 hafta bile olmadı ama burada kadro kuruyoruz yeni sezon için. Twitter'da, sözlüklerde olması gereken planlamaları yazıyor herkes kendince. Hoca çıkıyor, "Kafayı Avrupa'ya takmış vaziyetteyiz" diyor, şampiyonluğun üstünden daha 24 saat geçmeden Linnes salonda çalışırken #Hedef23 diyor... Falan filan, örnek çoğaltılabilir. Bu vakurluk müthiş bir şey! :sarıkalp::kırmızıkalp:
3-5 yılda 1 kupa kazanıp 3 ay kutlayanlara selam olsun... :asd:

Diagneyi
Belhanda'yı satmak zorundayız.

Bunların ikisinden 25 milyon euro koymamız lazım kasamıza.

Sattıgın kadar al olayı devam ettiği icin bu iki oyuncu transfer bütçemizi oluşturacak
diagne çingenesi şampiyonlar liginde oynamak için gitmez bence. başımıza bela aldık

İlginciz gerçekten, ligin şampiyonu olalı daha 48 saat bile olmadı, 2 kupa kazanalı 1 hafta bile olmadı ama burada kadro kuruyoruz yeni sezon için. Twitter'da, sözlüklerde olması gereken planlamaları yazıyor herkes kendince. Hoca çıkıyor, "Kafayı Avrupa'ya takmış vaziyetteyiz" diyor, şampiyonluğun üstünden daha 24 saat geçmeden Linnes salonda çalışırken #Hedef23 diyor... Falan filan, örnek çoğaltılabilir. Bu vakurluk müthiş bir şey! :sarıkalp::kırmızıkalp:
3-5 yılda 1 kupa kazanıp 3 ay kutlayanlara selam olsun... :asd:
Biz mesiktasmıyız kardesim boğazlarda görgüsüzlükle 3,5 ay kutlayalım.
Ilk gün sevindik birde kupa töreninde kutlanır biter önümüze bakarız. Bizim icin hedef avrupa olduğunu belirtmek isterim ahbap

Bir ikili mücadeleye girmeden maci bitirdi. Selcuk mesela ikinci yarida bir ikili mücadele kazanamadi genede onun bile kalmasini isteyen var.

Gerekmedi ki. Havadan iki top geldi ikisini de kafayla uzaklastirdi baska da is dusmedi. Hoca o kadar da guvenmiyor degil yani, Fener macinda da oynatti

Bedava yerli stoper bulmamiz zor

Tetteh Galatasaraya gelmeyi istiyor diye sezonun ikinci kisiminda bilerek kötü oynamistir. Adam bonservisimi düsürüyüm ve Istanbula gidiyim demistir.

Kisin 7-8 begenmeyen simdi ayni bonservisi hemen evet der belki. Hoca ve scout ekibi istiyordu, postala Diagneyi al bunu. Geri kalan paraylada bir tas gibi 8 numara alsak iyi olur.

Her maçını izleyen, futbolu çok bildiğini iddia eden biri değilimdir. Ama benim hafızalarımda, izlediğim maçlarda Babel özellikle hücumda oyun zekasıyla sahadaki futbolcuların üstündeydi ve skora bir şekilde katkıda bulunuyordu. Portekiz Hollanda maçı vardı yakın zamanda. Quaresma-Babel sahadaydı. Babel'in sahada duruşu, gol noktalarındaki oyun bilgisi vs çok hoşuma gitmişti. O maçta Babel golünü atmıştı Quaresma sinirleniyordu. Liverpool'a karşı Van Dijk'e hata yaptırıp gol atmış mesela. İsteyince, istekli olduğunda maça damgası var izlediğim itibariyle. Adamın kariyeri ortada zaten. Çok abartmıyorum, Feghouli'nin çok çok üstünde demiyorum ama bir tık daha büyük oyuncu bence.

Babel Feg'den iyi değil derken ve Feg'in oyun görüşü ve teknik olarak Babel'den iyi olduğunu söylerken, Babel'in Feg'den overall kötü olduğunu da iddia etmiyorum. Oyun stilleri bire bir aynı olmadığından tam bir karşılaştırma yapmak zor ama Feg'e 82 versem Babel'e de 80 veririm örneğin. Babel'le ilgili en büyük sorun yaşı.

Bu yaşta yararlı olmayacağından değil, gelirse yararlı olacağına ve katkı sağlayacağına inanıyorum. Fakat yaşından dolayı 2 sorun var. Birincisi, yaşı itibariyle her sezon bir öncekine göre performansının düşme ihtimalinin yüksek olduğu bir döneme giriyor; ikincisi de satışından gelir elde etmemiz imkansız değilse de zor. Tabi kaliteli ve bonservisi elinde oyuncu almanın buna benzer handikapları olabilir. Zaten o yüzden transfer edilmesinde kendi adıma bir sakınca görmüyorum.

Balotelli, Tetteh, Babel, Savanier, Sol bek, sağ bek, deniz türüç, defansif orta saha,birkaç türk oyuncu ve Onyekuruyu aldığımız bir nöbet olurum umarım.

Son düzenleme:
yalnız bize en az 2 tane de kaliteli yerli oyuncu lazım. emre akbaba da yok önümüzdeki sezon kulübede adam kalmadı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt