Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
orta saha,forvet,bek ve kanat lazım.

Ben hocanın Onyekuruyu tekrar kiralayın diyeceğini düşünüyorum.

Diagne, belhanda ikilisinin kesin olarak satılması lazım.

Mariano ve Fernando ikilisine de iyi teklifler gelirse satılabilirler.

Sahaya Muslera, luyin, marcao, feg, alınırsa onyekuruyu yazıp, geri kalan takımı bu adamların etrafına kurarım.

Luyindama ve Feg'i de Kaptan yaparım.

Yeter artik yönetim istifa!! sampiyonluk, Turkiye kupasi falan gecin bunlari..

@berkukunyay: Galatasaray Talisca'yı istiyor. Zor bir pazarlık. Ama forvet arkası müthiş iş yapar, 10 golün altına düşmez. Hulk gündeme geldi, Falcao, Ribery ve Giroud sürekli konuşuluyor. Robben habire sakatlanıyor görüşü hakim. Bu arada Diagne için 9_10 milyon euroluk bir teklif gelirse (ki bence gelmez ve şu ana kadar gelmedi) anında satacaklar.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yoo rtas... 2m TL falan verecegiz

Yedek olmak boyle bir sey zaten
300 bin euroya oynayacaksa başımın üstunde yeri var ama paragöz bir menajeri var ve 1 milyon altina imza atmasi imkansız.

Ve bunun menajerini sevmiyorum semih üstünden altyapı oyuncularının beynini yıkamanın peşinde sırf bu herif yüzünden bile kalmasını istemiyorum

Yapılması gerekenler:
-Diagne, Belhanda, Mariano ve Fernando gibi adamları iyi bir ücrete satmak
-2 tane saha içinde liderlik yapabilecek kaliteli adamlar almak
-2 tane scout transferi yapmak
-3 tane katkı sağlayabilen yerli almak
-2 tane genç potansiyelli takımlarında oynama şansı pek bulamayan almak

@berkukunyay: Galatasaray Talisca'yı istiyor. Zor bir pazarlık. Ama forvet arkası müthiş iş yapar, 10 golün altına düşmez. Hulk gündeme geldi, Falcao, Ribery ve Giroud sürekli konuşuluyor. Robben habire sakatlanıyor görüşü hakim. Bu arada Diagne için 9_10 milyon euroluk bir teklif gelirse (ki bence gelmez ve şu ana kadar gelmedi) anında satacaklar.

Soyledigi her kelime yalan

baloooooon

300 bin euroya oynayacaksa başımın üstunde yeri var ama paragöz bir menajeri var ve 1 milyon altina imza atmasi imkansız.

Ve bunun menajerini sevmiyorum semih üstünden altyapı oyuncularının beynini yıkamanın peşinde sırf bu herif yüzünden bile kalmasını istemiyorum

1m avro verilecekse verenler cebinden vermeli. Hadi 2m TL azsa 3m TL olsun en fazla o da

ribery yaşlı falan deniyor da 35 lik robinho bile kral muamelesi gördü bu ligde. ribery 1 sene bile oynasa kardır bence, ligin içinden geçer tek başına.

Hulk mu gündeme gelmiş. Gundeme getiren acilen konsol oyunlarını bırakmalı

Talisca - Babel - feghouli ile şampiyonlar liginde efsaneler yaratırız gibi

Fanatik yazarlarini, yada tüm fanatik mesajlarini buraya atmayin ya. Her yazdiklari yalan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt