Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Öyle takım kurulsun ki o takımın oyununu düşünmek bile büyük haz versin. İnsanlar Gsstore gördüğünde bu kulübün hakkı hissiyatıyla kredi kartını çıkarıp forma almak istesin. Şampiyonlar Ligi'nde Çeyrek finalleri konuşalım. Çıkabilecek takımlar üzerine konuşup o heyecanı beraber yaşayalım.

Evet Galatasaray hazdır ama artık bunlar yetmiyor bize. Görüyorsunuz ülkede ne kadar karaktersiz, değersiz hisseden, küçük düşünen koç çocukları varsa hepsini ezip şampiyon olduk. Ama artık bu yetmiyor, şampiyonluk yetmiyor. Hazzın derecesini arttırmalıyız. Şampiyonlar Ligi'nde Ajax'ın oynadığı futbolu oynayalım yeter bana. Uyuşuk, dengesiz herifleri gönderelim (Belhanda ve Diagne gibi). Büyük karakterler, büyük oyuncular, winner'lar alalım. Artık bu aşamaya geçmeliyiz. Taraftarlar, bu camia bunu hakediyor.

Emre Bollar, Ahmer Çakarlar, Göksel Gümüşdağlar. Uğraştığımız kişilere bakın. Ne kadar karaktersiz, kişiliksiz, şizofren, zayıf insanlar varsa hepsini ezdik geçtik. Galatasaray bunların çok üstündedir. Galatasaray'a yakışır şekilde davranın bu transfer dönemi.

Talisca parayı seçti getiremeyiz onu maalesef

Younes Belhanda kalmak istiyor ve kimseyle görüşmüyor. [via @ManuLonjon]

Bu Lonjon Belhanda gidecekti ama sonra Fatih Terim istedi diye yazina kalip sampiyon olup sonra gider demiyormuydu?

Younes Belhanda kalmak istiyor ve kimseyle görüşmüyor. [via @ManuLonjon]

Onun ben ..... Gönderilsin abicim iç sahada küçük takımlara şov yapacak, büyük maçlarda kaybolan oyuncular. Bu adamın tribini çekecek, kaprislerine katlanmak zorunda hissedilmesin. Kanserli hücreler temizlenirse organizma yaşama gücünü bulur. Bu herif bu yaz satılmazsa takım adına mutlu olmayacağım. Çünkü tüm kanserli hücreler temizlensin istiyorum.

Bu Lonjon Belhanda gidecekti ama sonra Fatih Terim istedi diye yazina kalip sampiyon olup sonra gider demiyormuydu?
Gidecekti ama Terim ikna edip kalmayi tercih etmisti demisti devre arasinda. Sonra gider falan diye birsey demedi benim bildigim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt