Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
emre colak denilen zekasızı isteyenler goruyorum. Ardanin gelmesini hazımsaım kulube, taraftara bir terbiyesizligi olmamistir ama emre denen karaktersizin muhabbeti bile edilmemeli.

Okay yokuşlu şartlar zorlanıp alınması lazım. Yerli kontenjanı da sorun olacak. 11 oynar okay.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yabanci siniri gelmeden önce milli takim tercihi yapan ve baska ülke icin oynayan türkler daha türk sayiliyor deniyordu. Yeni yabanci kurali ciktigindan sonra tercihini yapan, yabanci olarak sayilacak diyorlardi. Hagi milli takim icin 2018de ilk macina cikti diye normalde yabanci sayilmalidir.

i-brahimi hayırlı olsun :D
Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, gülümsüyor

"TFF'nin kararına göre talimatın çıkmasının ardından Türkiye A Milli Takımı adına forma giymesi teklif edilen bir futbolcu eğer Türkiye'yi değil de başka bir ülkeyi seçer ve daha sonra Süper Lig'e transfer olursa yabancı sayılacak. Örneğin Almanya U21 için ter döken Liverpoollu Emre Can, A Milli seviyede Türkiye'yi seçerse Türk statüsünde sayılacak. Almanya A Milli Takımını seçerse yabancı statüsü uygulanacak.

Ancak talimat öncesinde böyle bir tercih yapmış olan (Gökhan İnler, Mesut Özil gibi) futbolcular Süper Lig'e gelmeleri halinde Türk statüsünde forma giyme şansı elde etmiş olacaklar."

Hagi hic türkiyeden teklif almadi ve ülkesi icin oynuyor. O zaman yabanci olarak gecmemelimi?

"TFF'nin kararına göre talimatın çıkmasının ardından Türkiye A Milli Takımı adına forma giymesi teklif edilen bir futbolcu eğer Türkiye'yi değil de başka bir ülkeyi seçer ve daha sonra Süper Lig'e transfer olursa yabancı sayılacak. Örneğin Almanya U21 için ter döken Liverpoollu Emre Can, A Milli seviyede Türkiye'yi seçerse Türk statüsünde sayılacak. Almanya A Milli Takımını seçerse yabancı statüsü uygulanacak.

Ancak talimat öncesinde böyle bir tercih yapmış olan (Gökhan İnler, Mesut Özil gibi) futbolcular Süper Lig'e gelmeleri halinde Türk statüsünde forma giyme şansı elde etmiş olacaklar."

Hagi hic türkiyeden teklif almadi ve ülkesi icin oynuyor. O zaman yabanci olarak gecmemelimi?

Sen dogru biliyorsun. Eski formatta yerli sayiliyordu. Yeni formatta yabanci sayiliyor.

yıllar önce GSCimbom sitesiyle google Galatasaray Transfer haberlerini arattığımda tanışmıştım bu başlık sayesinde o yüzden benim için manevi değeri çok önemlidir bu başlığın duygulandım lannn

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt