Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
douglas olursa bence fena olmaz.

mariano'ya göre tempo açısından daha önde. hücum yönünde ileriye bir adım olur.

savunması en güçlü yanı değil ama sadece biraz daha hareket edebiliyor olsa mariano'nun şu anki halinden daha iyi iş çıkarır orada.

ama mariano'yu satamayacaksak kontenjanı boş yere doldurmuş oluruz.

Beyler bu Deniz Türüç’ün duran top dışında ne artısı var.Hayır dikkat etmediğimden soruyorum.Dripling? Çalım? vs vs

Sağbek filan gereksiz transfer. Sattığımız kadar oyuncu alabiliyoruz. Ndiaye, Onyekuru kiralık. Belhanda ve Diagne bir sezon daha çekilmez. Bu şartlarda seneyeki kadrumuz şu anki kadrodan daha geride olabilir.

Sağbek filan gereksiz transfer. Sattığımız kadar oyuncu alabiliyoruz. Ndiaye, Onyekuru kiralık. Belhanda ve Diagne bir sezon daha çekilmez. Bu şartlarda seneyeki kadrumuz şu anki kadrodan daha geride olabilir.

bu anlaşma bitene kadar acı çekmeye devam edeceğiz maalesef.

yalnız mayke sağbekte müthiş bi sezon geçirmiş.ters kanada 30 metre uzun paslar,hücumda patlayıcı özelliği ve sağlam ortaları vs. göğsüyle asist yapmış manyak bi maçta,kulübe nasıl ulaştırabiliriz alalım

Bize gelen normalde köse vurus falan kullanmayi unutuyor. Denizdede aynisi olursa, o zaman resmen hic katkisi olmaz.

Beyler bu Deniz Türüç’ün duran top dışında ne artısı var.Hayır dikkat etmediğimden soruyorum.Dripling? Çalım? vs vs
Sola çekip orta yapıyor genelde. Hızı ortalama, ama adam pek geçemiyor. Defansa katkı yapar, adamını kovalar. Son Kasımpaşa maçını izledim, sırıttığı zamanlar bile oldu o maçta, taça pas atmalar falan.

saka maka bir yana da

Feghouli gibi topcuyu 4.25M euroya aldik

Burada acı içinde az mı gelmesini bekledik be bir türlü gelmiyordu :asd:

Gitsin denilen dönemde bile kalmasını istiyordum çünkü sağlam bir yaz kampı geçirememişti şimdi herkese nasıl futbol oynanır dersi veriyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt