Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transfer konusunda agustos ayinin sonunu beklemek gerekecek

Bir Galatasaray klasigi

Her ne kadar şampiyon olmuş olsakta köklü değişim şart koca sezon iyi oynadığımız maç sayısı bir elin parmaklarını geçmez o yüzden muslera,luyindama,marcao,linnes,feghouli dışında hepsi gidebilir genç scout transferlerine devam ,30 yaşını geçmiş adamlara gerek yok sadece isim yapmiş futbolcular olabilir drogba gibi sakın hollanda milli takımı babel falan demeyin 32 yasina gelmiş 10 milyon euro bayilmaya gerek yok...

Şampiyon kadro bozulmasın muhabbeti dönüyor 2 senedir.. Ama maçları sıkı takip eden kimse oynadığımız oyundan memnun değil özellikle deplasmanlarda.. Koca takım feghoulinin ayağına bakıyor onyekuru da iyi hoş katkı verdi ama onun özelliği sadece skor üstüne daha çok gelişmesi lazım.. Orta sahamız kan ağlıyor.. 2 yıldır ligin en iyi top oynayan takımı başakşehir ama son düzlükte tecrübeye kaybediyorlar her seferinde.. Zaten kadromuz düşünüldüğü gibi olsa Avrupada bu hüsranı yaşamazdık..

Köklü bir revizyon şart belhanda cagne gibi disiplinsizlerle mariano-fernando gibi senede 5-10 maç iyi oynayan oyuncularla bu iş olmaz.. Ayrıca kulübe inanılmaz dar Allah korudu da kritik adamlarımız sağlıklı kaldı ne stoperleri ne kanatların alternatifi yok.. Orta sahada hepsi 3 aşağı 5 yukarı aynı vasatüstü keza forvetler de öyle..
İsim isim bakınca kadromuz gayet yeterli gibi duruyordu sene başı ama maçlar oynadıkça kadromuzu net yetersiz olduğu ortaya çıktı..
Umarım hoca ima ettiği büyük revizyona devam eder tıpkı savunmadaki gibi

138104f2e3ebc7abdfb2972478230547.jpg

Siz buna Dauglas demişsiniz ama bu bildiğimiz M.Salah :red:

Muslera-Linnes-Luyindama-Marcao-Nagatomo-Donk-Fernando-Belhanda-Feghouli
iskelet bu renktaşlar bunun üzerine ilk 11'e ve kulübeye ekleme yapacaz.
Belhanda ve Feghouli'nin satılmaması gerektiğini düşünüyorum hem aralarındaki uyum hem de takıma seviye atlatan isimler. Satılırlarsa yerleri zor dolar. Fernando ama bence satılabilir maaşı yüksek(3.3€) ve istikrarsız.

Mbaye Diagne - 12.500.000 €
Youness Belhanda - 9.000.000 €
Fernando Reges - 5.000.000 €
Mariano Filho - 3.500.000 €

Total = 30 M €

Luyindama'nın 5 Milyon ödemesini çıkarttığımız vakit 25 Milyon bütçe

3 Orta Saha
Deniz Türüç
Babel
Douglas
1. Sınıf Forvet
Yerli Stoper

Babel ve Douglas bonservissiz , Türüc içinde Çalığı falan itelesek diğerlerine yetecek para var.

Muslera-Linnes-Luyindama-Marcao-Nagatomo-Donk-Fernando-Belhanda-Feghouli
iskelet bu renktaşlar bunun üzerine ilk 11'e ve kulübeye ekleme yapacaz.
Belhanda ve Feghouli'nin satılmaması gerektiğini düşünüyorum hem aralarındaki uyum hem de takıma seviye atlatan isimler. Satılırlarsa yerleri zor dolar. Fernando ama bence satılabilir maaşı yüksek(3.3€) ve istikrarsız.

Kesinlikle katılıyorum.Belhanda satılsın diyen şaşılar akbil maçında 4 gol pozisyonunda da Belhanda direkt olarak rol oynamış,ya atmış yada attırmış..Genele yayarsak 1-2 maç dışında gayet verimli.Feghouliyle olan uyumunu söylemeye bile gerek yok bence.Tek eksiği şut denemiyor bi ara denedi üstüste gollerde buldu neden tekrardan vazgeçti bilmiyorum orta sahadaki adam deneyecek abi sende o klas var,ispatlı..Tolga ciğerci bile teknik olarak 0 olduğu halde sık sık şut deniyordu..

Muslera
Linnes-Luyi-Marcao-Nago
Fernando-XxxxxX
Feghouli-Talisca-Babel
Sturridge

Yedekler:Ismail-KaanAyhan-Şener-Donk-Akbaba-Töre-HabibDiallo

Şu kadroyu kuralım birazcık kura şansımız olursa clde çeyrek final görürüz en kötü avrupaya düşersekde yari final görürüz diyorum ligi söylemeye gerek yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt