Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Günaydın , Talisca falan yazıyorlar ne kadar doğrudur bilmiyorum ama şahsen çok isterim gelmesini acayip topçu.

Valla benden cok istemiyorsundur ama hayal malesef. Cinliler 20 ye almislar herifi. O da bu yasta çine giderek beni hayal kirikligina ugratti. O yetenekle bu yasta cine gitmesi "futbol umrumda degil , sadece para onemli, çinde kasmadan cok para kazanmak guzel " demistir. Ustelik avrupada da bu herif iyi para kazanmaya devam edebilirdi.

Bu kadar yabancı ismi yazılıyor da seneye yabancı kısıtlaması gelmiyor mu ? Gelmese bile gidecek 2 kiralık var diğerlerinin satışı da allah kerim nasıl alacağız o kadar yabancıyı ?

Bu kadar yabancı ismi yazılıyor da seneye yabancı kısıtlaması gelmiyor mu ? Gelmese bile gidecek 2 kiralık var diğerlerinin satışı da allah kerim nasıl alacağız o kadar yabancıyı ?
Lig bitti, artik bu saatten sonra yabanci kisitlamasi gelemez. Herkes transferlerle ugrasiyor, yeni sezon oncesi planlarini yapti bundan sonra degisiklik mahkemeye kadar gider.

Kayserispor başkanı Erol Bedir:"Deniz 10 milyon euro'ya gidebilir"

TRT Spor'un haberine göre Abdurrahim Albayrak, salı günü Kayseri'ye giderek Deniz Türüç için Kayserispor yönetimi ile 3 saati bulan bir görüşme gerçekleştirdi.

Kayserispor ile 2020'ye dek sözleşmesi bulunan 26 yaşındaki futbolcu, bu sezon 26 maçta 3 gol attı ve 5 asist yaptı.

"10 MİLYONA GİDEBİLİR"

Süper Lig'de oynanan Galatasaray-Kayserispor maçı sonrası Kayserispor Başkanı Erol Bedir, "Deniz, 10 milyon euro getirdiği takdirde bize sormadan da gidebilir. Burada Deniz'in de fikri çok önemli. Sezon bittikten sonra takımımızın durumuna bakıp konuşuruz" şeklinde açıklama yapmıştı

Kaynak: dha

erol bedire yapılması gereken

Streamable - free video publishing

Şampiyonluk maçında atılan 4 gole de direkt katkı sağlayan (1 gol 3 asist), takımın beyni olan ve tüm atakları yönlendiren Belhanda herkesten önce satılsın deniliyor gerçekten bazıları ya hiç maç izlemiyor ya da futboldan hiç anlamıyor bu forumda.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bide 9 milyon gibi komik bir rakama

Everton'dan Galatasaray'a ilginç teklif!
22.05.2019 10:08
Everton, 20 yaşındaki Nikola Vlasic'i Galatasaray'a kiralamak istiyor.

Galatasaray, şimdiden yaz transfer dönemi çalışmalarına başlamış durumda.

Şampiyon Galatasaray, sattığı kadar oyuncu alabileceği için şimdiden Younes Belhanda'yı satıp yerine bir başka 10 numara almak istiyor. Sarı-Kırmızılılar'da geçtiğimiz günlerde bu konuyla alakalı önemli bir gelişme yaşandı.

Daha önce Onyekuru'yu Galatasaray'a kiralık olarak veren Everton, şimdi de Cim-Bom'a Nikola Vlasic'i 1 yıllık kiralamayı önerdi. Geçtiğimiz sezon CSKA Moskova'da kiralık olarak forma giyen Hırvat oyuncunun da Galatasaray'a transfer olmaya sıcak baktığı gelen bilgiler arasında.

Nikola Vlasic, geçtiğimiz sezon Rus temsilcisinde ligde 25 maçta forma giyip, 5 gol 5 asistlik bir performans göstermişti.

(Sabah)

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

En çok korktuğum şey Türk oyuncuya saçma sapan bonservis bayılmak. Selçuk, Eren, Ahmet, Semih, Muğdat, Ömer ve Sinan bu isimlerden belki makul bir bedel karşılığı bir yıl Selçukla devam edilir geri kalanlar ile yollar ayrılmalı. Deniz Türüç iyi oyuncu ama değil 10 milyon 4 milyon bile verilse üzülürüm bu ekonomide yapamayız zaten. Sözleşmesi bitmiş Şener gelsin sağ beki yedeklesin. Bir de makul bir ücret ile Gökhan Töre olabilir ama onun da tutacağından hiç umudum yok açıkçası.

Yerli olarak altyapı oyuncularının üzerinde durularak Atalay ve Yunus mutlaka kazanılmalı diye düşünüyorum

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Birde bu muhabbet çıktı.Bu dinazorları yakmak lazım yakmak.İptal için başvuranlardan biride twitter da Geliğin ayısı lakaplı forumlarda yalancı transfer habercisi olarak namı çıkan Barış Cenk Akkaya. Bende yönetimi sevmiyorum ama olan gelecek senenin programına olacak.

Her transfer dönemi hocayı eleştiriyoruz sonra mayıs da hep beraber re re re ra ra ra. :)

Hepsi bir kenara daha birkaç sene önce Real Madrid'i elinden kaçıran adamın şu futbolla yetinmesi mümkün değil, kendi de dedi haziran için zaman istiyorum diye o seviyelere tekrar çıkmak için mutlaka hamle yapacaktır.

İsimlerden bağımsız olarak bu transfer döneminden beklentilerim,

1- Türk liginden kim olursa olsun yabancı oyuncu alınmasın.
2- Piyasada pek yok ama min. üç-dört adet iyi Türk oyuncu alınsın. (Gurbetçilerden olabilir)
3- Yabancılardan belhanda ve diagne kesinlikle gitmeli. Çünkü para getirebilecek ve gidişi takimi etkilemeyecek en önemli 2 adam bunlar.
4- Kiraliklardan sadece onyekuru olabiliyorsa tekrardan kiralanabilir.
5- Vefa evlat adı altında bitik oyuncularla sözleşme uzatılmasın. Plaketimizi verelim, güzel ayrılalım.
6- Son olarak, lütfen çok sağlam bir orta saha kurulsun.

Aynı Hamzaoğlu'nun 3 kupali sezonunun ertesi gibi, arayı açma şansı ayağımıza kadar geldi. O sezon berbat bir mentalite ile felaket bir transfer dönemi geçirip geriye gitmiştik. Bu sefer olmasın. Ben Fatih Terim'e çok güveniyorum. Haydi vuralim gecelim.
Tek şansımız Terim cidden, Melo-Telles gönderilmişti o sezon. Elde tutulan tek transfer Poldi idi, ortasahaya aldıkları adam Jem Karacan idi :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt