Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beşiktaşlı yönetici Ahmet Ürkmezgil'den flaş Babel açıklaması:

Babel'le ilgili bir girişimimiz olmadı. Galatasaray'a hayırlı uğurlu olsun. Bizim yolladığımız bir oyuncu için bir yıl sonra böyle bir davranışımız zaten olamazdı.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

kendileri yollamadı ki?
parasızlıklarından maaşını ödeyemediler o da bastı gitti napacak adam parasız takımda.

Rabiot'u hayvan gibi maaş ve imza parası vererek alamazmıyız ? Kontratı bitiyor neticede.

babel degil onye bir sene daha kalmali. bu transferi tez zamanda bitirmemiz lazim. umarim yonetim suan bile bu konu uzerinde calisiyordur.

lan liste yaptım her ligden şu an toplamda 30 futbolcu var tahminen.şimdi almanyaya bakıyom.yalnız fransadan alınabilecek ortasaha çok

sözleşmesi bitmiş ve serbest oyuncular ile imzalanacak sözleşmeler bu sınırlama kapsamında değildir.

Bas paralari Baloya Brahimiye Herreraya Babele. Kimsenin umrunda degil ne güzel

Tamam bonservissiz oyuncu almak sınırlamaya girmiyor iyi güzel de öyle para basmakla da olmaz bu iş. Bugün yediğimiz hurmalar yarın ardımızı tırmalamasın sonuçta. 3 yıl için yıllık 3 milyon euro desen eder 9, imza parası da o kadar istese oldu 12. Primi cartı curtu bize maliyeti olacak 15. Bazı yazılan adamlar da geleceği olmayan büyük ihtimalle son imzasını bize atacak adamlar. Soru şu 15 milyon euro bir kalemde silinecek para mı?

Herkesin ortasahada hayali var benimki de Exequıel Palacios. Sat Belhanda'yı Fernando'yu alalım bu yiğidi.Real dedikodusu vardı ama yalan çıktı herhalde.15 milyonda serbest kalma maddesi varmış.

1 senelik sozlesmesi kalmis

belhandayi 10m satip

bu paraya tam bu adama gomerim ben olsam

Moderatör tarafında düzenlendi:

Bu gerceklesirse Inanilmaz olur

Nando
Linnes
Luyindama
Marcao
Nagatomo
Fernando
Yabanci cm
Yabanci cm/cam
Babel
Fegh
Bruma
Onye
Cagne(?)
Mitro(?)

Daha güzeli olmaz. Bruma Cam/sag kanat/sol kanat
Babel sol kanat/forvet
Onye sol kanat/sag kanat/forvet
Fegh sag kanat/cam
Rotasyonda manyak olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt