Hamza Gölbaşı
Cezalı
- 5 Mayıs 2014
- 24.750
- 17.908
- 1.648
Skov Olsennnnnnn ya da baska bir solak kanattt
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hırvatistana bakmama lüzum var mı la?hollanda brezilya ve arjantin kaldı
dransfer yaphırvatistana bakmama lüzum var mı la?hollanda brezilya ve arjantin kaldı
Şampiyonluk maçında atılan 4 gole de direkt katkı sağlayan (1 gol 3 asist), takımın beyni olan ve tüm atakları yönlendiren Belhanda herkesten önce satılsın deniliyor gerçekten bazıları ya hiç maç izlemiyor ya da futboldan hiç anlamıyor bu forumda.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Şampiyonluk maçına değil genele bak.
Duran topları kullanmasına rağmen adamın gördüğü kartlar gol asist sayısından fazla..
Hadi istatistiğide geç..
Şut tekniği,maç içerisindeki basit top kayıpları,pas tercihleri,her an kırmızı yiyecekmiş gibi hareketler yapması,gamsız davranışları..
Ama bunları görmek için maç izlemek gerekiyor değilmi ,futboldan anlamak gerekiyor değil mi..
Bence siz olaya duygusal bakmayıp bu yukarıdaki maç izlemek,furboldan anlamak kısmını gözden geçirin.Facia bir yorum olmuş.
Gerçekten belhandaya teklif var biz hala göndermemek için çaba sarfediyorsak bizde ne borç biter nede revizyon..
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Mehmet Özcan: “Babel Fenerbahçe'den teklif aldı ama Galatasaray imza parası ile işi bitirdi.”
Mehmet Özcan: “Galatasaray'ın yeni sezondaki yedek kalecisi Akhisarsporlu Fatih Öztürk olacak.”
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
gayet iyi
fatih ozturk yedek kaleci olarak ismail cipeden onde
iyi oldugum için ortasaha buldum zenciİyi misin Sergi?
Belhanda'nın yararından çok zararının olduğu bir gerçek. Ancak iyi de bir sezon geçirdi ve 10-15m Euro aralığında bir bedelle satışı çok zor olmasa gerek.
Yönetimin bu satış işlerini iyi yönetmesi gerekir.
iyi oldugum için ortasaha buldum zenci
Hagi ?Ilk 11 e en az 2 yerli gerekir o zaman. Kim onlar mesela?
Ben zaten seneri ilk 11 e koyacaklar diye tırsmaya basladim.