Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
————Muslera

Mariano-Luyi-Marcao-Yuto

————-Fernando

Fegh-Transfer-Transfer-Babel

—————Transfer

Babel disinda ilk 11’e 3 oyuncunun transfer edilecegini dusunuyorum

Bu biraz da belhanda ve diagne’nin satisina bagli malum satmadan alamiyoruz

Aslinda Fernando’da gitmeli orta sahayi degisme vakti geldi ama ona teklif gelmez

jeremie bogada olabilir kanat için,forvete babacar olabilir.
feghouili bizde ne kadar kanat ise jeremie boga o kadar kanat.

Boufal-Boga bu herifler aslında 10numara orjinli kanat oyuncuları Sneijder style sol iç oyuncuları fakat bu adamların ortak yönleri yardırıp gitmeleri ki şu anda ihtiyacımız olan şey tam olarak bu. Birde sol tarafını bulduk mu hayvan gibi bir orta saha olur.

Yazın şu çocuğu kesinlikle almamız gerekir çok pis patlama yapacak

feghouili bizde ne kadar kanat ise jeremie boga o kadar kanat.

Boufal-Boga bu herifler aslında 10numara orjinli kanat oyuncuları Sneijder style sol iç oyuncuları fakat bu adamların ortak yönleri yardırıp gitmeleri ki şu anda ihtiyacımız olan şey tam olarak bu. Birde sol tarafını bulduk mu hayvan gibi bir orta saha olur.

Yazın şu çocuğu kesinlikle almamız gerekir çok pis patlama yapacak

Bu cocugu surekli yaziyosun rtas videolarina baktim gecen cidden muthis. Bikac Danimarkali falan kandirsak fena olmayacak son donemde cok iyi topcular cikmaya basladi kuzey liglerinden

Skov Olsen Damsgaard paketini 16m'ye salarlar mi acaba

Şampiyonluk kutlamasındayim ben hala transfer moduna giremedim yav.

Bu cocugu surekli yaziyosun rtas videolarina baktim gecen cidden muthis. Bikac Danimarkali falan kandirsak fena olmayacak son donemde cok iyi topcular cikmaya basladi kuzey liglerinden

Skov Olsen Damsgaard paketini 16m'ye salarlar mi acaba
Damsgaard'ın piyasası öyle yüksek değil zaten kulübünün en iyi yaptığı şey kanat ve orta saha yetiştirmek. Labotka ve Mathias Jensen'e kıyaslarsak Max 5 milyon euro civarına biter Skor içinde 11 ideal ikisini 16'ya rahat bırakırlar.

Tek Kadınlar Dünya 1 numarası Simona Halep, Hagi formasıyla.

D7HKpfoXsAI4p6F
46648

----------Balotelli----------
Bruma----------------Babel
----------Feghouli----------
-----Savanier---Herrera-----
------------------------------
Linnes------M-L------Mariano
-------------Nando------------

Balotelli: Tüm dengesizliklerine rağmen ülkedeki futbol tutkusu, Terim faktörü ve CL challange'ı ile içindeki cevheri çıkartacağını düşünüyorum. Formda bir Balotelli Avrupa'nın en iyi 15-20 forvetinden biri.

Bruma: 10 Milyon (kiralama bedeli de dahil) Euro zorunlu satın alma maddesiyle kiralık.

Babel: Basına göre bitmiş.

Savanier: İmkansız değil.

Herrera: Harika olur ama olmazsa da Fernando'yla 1 sene daha idare edilebilir.

Bu kadroyla ligi süpürüp CL'de çok şanssız bir kura çekmezsek gruptan çıkarız.

Brahimi iyi olmazmi sol tarafa portodan ayrilcakmis sözlesmesi bitmis 29 yasinda imza parasi istermi bilmiyorum ama bence iyi olur sol tarafa

sa

halen enes ünalı satın alma opsiyonlu olarak kiralamadık mı?

İlk 11'de 3 yerli olayı muhabbeti tamamen kapandı mı?

Sola babel alindi niye kendinizi yoruyorsunuz ki

savanieri sevilla istiyor geçiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt