Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
berk ünsal aslanım maşallah.sözüm 94 jenerasyonundan fatih hocaya çatan diger arkadaşlara,berki örnek alın,karı kızlarla hep dolaşırsınız.sakatlandıysanız da çalışın vazgeçmeyin.ama önce adam olacaksınız,efendi olacaksınız,ekmek yediğiniz yere saygı duyacaksınız.duymazsanız sonra o karı kızı da zor bulursunuz

Bizim Osmanli'da veya Antep'te oynayan oyuncumuz var mi?

Doğum tarihi:17 Eki 1994
Doğduğu il:Accra
Ghana
Boyu:1,80 m
Uyruğu:
Ghana
Ghana
Mevki:Orta saha - Merkez orta saha
Ayak:sağ ayak
Oyuncu danışmanı:Danışmanı yok
Güncel kulüp:Kayserispor Kayserispor
Takıma katılma tarihi:2 Tem 2018
Sözleşme bitiş tarihi::30.06.2019
Şuradan kiralandı::Atlético Madrid
Oradaki sözleşme bitiş tarihi:30.06.2021

Bernard Mensahin danismasi/menejeri yokmus,
iki tatli dille uygun fiyata oynar bizde

yalan transfer haberi günah ise bu aykut ince ve tüm fotomaç çalışanları cehennemden çıkamaz valla

aykut ince denen dallama geçen yaz 250 isim verdi bir tane tutturamadi sanırım günaha bakar mısın

Evren Göz anlaşılan isimler ve anlaşmaya yakın olan isimler var.Lig bittiği zaman resmi açıklamalar gelecektir yazmış..

3 saat uyuyup makarna salatası yapıp dolaba koyayım

Babel ismine çok takılanlar var.. Devre arası hali hazırda 3 stoperini sepetleyip gencecik 2 adamı şak diye göbeğe koyan hocamı fazla küçümsüyorsunuz.. Babel gibi adamlar her takıma lazım size kalsa ribery robben 30unu geçince sepetlenmeliydi bayernden adamlar şu yaşlarında bile iş yapıyor.. Babel özel bir oyuncu herşeyi geçtim uzaktan şutları bile sıkışan maçlarda çok işimize yarayabilir...
Babel gelse bile gençlik aşımız sonlanacak sanmayın.. Hocam güzel bir harman yapacaktır

Evren Göz'ün 1-2 yıldır salladığı haber yok.Geçen teknik ekip transfer toplantısı yaptı.O da oraya gitti.Devre arası Alan ile anlaşıldı dedi.Menajeri yüzünden transfer iptal oldu..
Salliyor demedim gazeteciligini elestirdim
Boş yapiyor alayi
Neymis lig bittikten sonra transfer resmilesecekmis
Yok yaw şaka yapiyorsun gercekten mi
Gazetecilik bu mu simdi
Bildigin birsey varsa konusursun yoksa susarsin

Salliyor demedim gazeteciligini elestirdim
Boş yapiyor alayi
Neymis lig bittikten sonra transfer resmilesecekmis
Yok yaw şaka yapiyorsun gercekten mi
Gazetecilik bu mu simdi
Bildigin birsey varsa konusursun yoksa susarsin
Geçen seneden ders almışlar.Biz hangi oyuncuyu alsak haber oluyodu.Rakipler almaya çalışınca fiyatı artıyodu..

kadınbudu köfte ve içli köfte satılan yer var mı arkadaşlar

Bu Skov'lardan hangisi daha iyi?
Bana Skov Olsen daha iyi gibi geldi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt