Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Manu, yalanlamis Belhanda transferini.

ulan ya

Kongolu stoper Luyindama için Premier Lig'den bir kulübün Galatasaray'a teklif yapmaya hazırlandığı öne sürüldü

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'in, "Aldığımızdan çok daha yüksek paralara satabiliriz''dediği Kongolu stoper Luyindama için Premier Lig'den bir kulübün Galatasaray'a teklif yapmaya hazırlandığı ortaya çıktı.

Sabah Gazetesi'nin iddiasına göre, sarı-kırmızılılar Luyindama'yı bu transfer döneminde satmayı düşünmüyor. 25 yaşındaki 1.91'lik dev stoperin Şampiyonlar Ligi'nde piyasasını 20 milyon Euro seviyesine çıkaracağı tahmin ediliyor.

NE 20 M'İ şu fiziğe çok az. Luyi için en ideal bedel 32M dir.

santimetresine 1 milyondan anlasalim:)

Luyindama ya olası tekliflerin geleceğini tahmin etmek pek zor değildi, zaten Belçika da kalsaydı orada da talibi çıkardı kesinlikle.

Böyle hayvani fizikli stoperler tam EPL ye göre. Toplamda 8 Milyon vermiş olacağımız adamı umarım 12 ye falan satmayız 3-4 Milyon kâr için.

Benim asıl merak ettiğim Marcao ya karşı nasıl bir ilgi oluşacak. Bir sene daha bizde istikrarlı bir şekilde oynarsa ve CL de Ozan gibi iyi daha doğrusu göze batan bir performans gösterirse ona da iyi teklifler gelecektir.

Keşke hep böyle potansiyelli adamlar alsak. Bıktık artık içi geçmiş "eski" yıldızlardan, para da kazanmıyorsun genelde böyle adamlardan.

sent via GSC

türk futbolcularının yabancı klüplere satılması inanılmaz bir prestij.

son zamanlarda çok fazla oyuncuyu avrupaya gönderdik ve yabancı sayısının fazla olmasından dolayı iyi kadroyla iyi oynuyorlar türkler. dolayısıyla dikkat çekiyor. dilerim nice yerliler avrupada oynar.

türk futbolcularının yabancı klüplere satılması inanılmaz bir prestij.

son zamanlarda çok fazla oyuncuyu avrupaya gönderdik ve yabancı sayısının fazla olmasından dolayı iyi kadroyla iyi oynuyorlar türkler. dolayısıyla dikkat çekiyor. dilerim nice yerliler avrupada oynar.

Sadece o değil ki Onyekuru'nun performansı , Ozan Kabak'ın yılın genci odayında aday gösterilmesi falan kiralık oyuncu göndermek içinde iyi bir takım olduk. Biraz istikrar sağlayıp senede 15 başkan 28 teknik direktör değiştirmezsek güzel bir imajımız olacak.

Tüm dünyada transferler ve transfer iddiaları ciddi, hızlı başladı sanki. Yoksa bana mı öyle geliyor? Guardiaola Juventusla imzaladı haberi okudum az önce

Tüm dünyada transferler ve transfer iddiaları ciddi, hızlı başladı sanki. Yoksa bana mı öyle geliyor? Guardiaola Juventusla imzaladı haberi okudum az önce
Imkanı yok.

Geçen kendisi benim Italya da işim olmaz demişti yanlış hatırlamıyorsam.

sent via GSC

Robert Skov 13 Avrupa macinda 2 gol atmis.
Skov Olsen 6 macta 4 gol 1 asist
Fakat Robert Skov faullerde ne sut cekiyor oyle. Bu arada fener alabilir. Ali Sen'in hanimi Danimarkali ve bildigim kadariyla is baglantilari da var.

robert skov 20 milyon avroları bulur.bos hayal kurmayalım.ama diğer çocuk olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt