- 1 Mayıs 2018
- 57.481
- 48.247
- 3.873
Manu, yalanlamis Belhanda transferini.
ulan ya
ulan ya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kongolu stoper Luyindama için Premier Lig'den bir kulübün Galatasaray'a teklif yapmaya hazırlandığı öne sürüldü
Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'in, "Aldığımızdan çok daha yüksek paralara satabiliriz''dediği Kongolu stoper Luyindama için Premier Lig'den bir kulübün Galatasaray'a teklif yapmaya hazırlandığı ortaya çıktı.
Sabah Gazetesi'nin iddiasına göre, sarı-kırmızılılar Luyindama'yı bu transfer döneminde satmayı düşünmüyor. 25 yaşındaki 1.91'lik dev stoperin Şampiyonlar Ligi'nde piyasasını 20 milyon Euro seviyesine çıkaracağı tahmin ediliyor.
![]()
Luyindama için 20 milyon euroluk karar
Kongolu stoper Luyindama için Premier Lig'den bir kulübün Galatasaray'a teklif yapmaya hazırlandığı öne sürüldüwww.webaslan.com
NE 20 M'İ şu fiziğe çok az. Luyi için en ideal bedel 32M dir.
türk futbolcularının yabancı klüplere satılması inanılmaz bir prestij.
son zamanlarda çok fazla oyuncuyu avrupaya gönderdik ve yabancı sayısının fazla olmasından dolayı iyi kadroyla iyi oynuyorlar türkler. dolayısıyla dikkat çekiyor. dilerim nice yerliler avrupada oynar.

Hadi hocam başlat sovu.Forumda en çok senin girdini görünce heyecanlanıyorumMensah Donk’un yerine geliyorsa gelsin orta sahaya daha üst düzey adamlar almak lazım Mensah’la falan olacak iş değil
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Tüm dünyada transferler ve transfer iddiaları ciddi, hızlı başladı sanki bana mı öyle geliyor? Guardiaola Juventusla imzaladı haberi okudum az önce![]()
Hadi hocam başlat sovu.Forumda en çok senin girdini görünce heyecanlanıyorum![]()
Imkanı yok.Tüm dünyada transferler ve transfer iddiaları ciddi, hızlı başladı sanki. Yoksa bana mı öyle geliyor? Guardiaola Juventusla imzaladı haberi okudum az önce![]()
Cl görmeden satılmamalı iki aslan parçasıBu yaz talip cikarsa stoperlerin tanesi en az 30m etmeli ki ben yine de satmazdim
30 milyon parayı rüyamızda görmeyen bir kulüp olarak bunu reddetmemiz mümkün olmaz.Bu yaz talip cikarsa stoperlerin tanesi en az 30m etmeli ki ben yine de satmazdim
8m alip, 25m direk satalim. O parayi daha dengeli stoper bulabilirsin.