'BENCE' Peşinden koşmamız gereken oyuncular;
Talisca: Kiralama ihtimali varsa gerekirse 4€ ver kiralama al, hocanın sisteminde bekler ofansif özellikle forvetin arkasındaki 3'lü skor yapma özelliğinde olmalı.
Skov: Bu adam Robben'de olabilir, Gökhan Töre'de olabilir ama riske değer, Töre bile olsa zarar edilmez 10€ + 2€ + 2€ CL kalma bonusları civarı alınabiliyorsa derhal alınmalı
Herrera: Orta saha da takımı yönlendirecek, pas dağıtacak, etkili şut çekecek, liderlik yapabilecek oyuncu serbest olduğunu unutmayalım, 5€ imza parası senelik 3€'dan 3 yıllık sözleşme bence olasıdır. Selçuk zaten 3€ oynamadan maliyeti var senelik kapıyı gösterip Herrera alınmalı.
YELİLER: Rotasyonun şart olduğu dönemlerden geçiyoruz, bu sene rotasyonu cezalarla yapmış olduk ve çok zorlandık, bu yüzden kimse burun kıvırmasın alttan gelenler şuan için yetersiz Arda 1.5€ - Gökhan 1€ - Şener 1€ - Efecan 0.5€ - Fatih 0.3€ uygun şartlar oluşuyorsa bence alınmalı
SANTRAFOR: Ben Mitroğlu'nun seneye kamp yedikten sonra Pivot santrafor olarak iş yapacağına inanıyorum. 1. santrafor için ise ben daha mobil press özelliği ön planda özellikle CL maçları için koşu kalitesi yüksek sprinter forvetten yanayım, bu tarz oyuncu bulmak çok zor Avrupa'da yokluk var zaten, bu yüzden riske girilerek maliyetide normal şartlarına göre uygun olacağını düşündüğüm ve geri dönüşünde sağlık açısından net sıkıntı yaşamayacak Welbeck yada onun türevi olmalı, şurası çok net Terim'in sisteminde golcü gol atmasından çok press yapması alan açması lazım, bu yüzden hoca Tetteh'e gidiyor zaten.
KANATLAR: Töre ve Arda yedek olarak düşük maliyete düşünülebilir, Babel hem forveti yedekleme hemde kanatlar için bence doğru tercih, özellikle skora yakın olması onu önemli kılıyor, Skov bence ne edip ne yapıp alınmalı skor yapabilen, geleceği parlak konuşmaya gerek yok.
Muslera
Linnes Luyindama Marcao Nagatomo
Fernando Herrera
Skov Talisca Babel
Welbeck/Sturridge/Tetteh