Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muthis bi herif

Bu sene Ligue 1'deki en iyi oyunculardan biriydi

Degisik bir hayat hikayesi var

Dribbling, pas, duran top, sut her sey var herifte zaten tempolu da olsa 100m
Sneijderin gitmemesi gerektigini zaten zamaninda soyledik. Ne istiyorsunuz anlamiyorum.
Yaprak gibi kariyeri boyunca oradan oraya surulmus 5g 5a yapan 28yasindaki adama 10 milyon euroya gelsin diye tapiyordunuz.

Ayrica futbol aa adam 6g 13 asist yapmis bu adam alinir diye bakiliyor mu saniyorsunuz misal bu konsol oyunu mu. Bu herifin oyun stili nokta atışı pas atıp duran toplari muazzam kullanmasi. Zaten asistlerin yarisindan cogu senin mac boyunca 10 kere kullanip on direk ve aut, kaleci kontrol etti sozlerini duydugun kornerler.

Senin o seneye ayni performansı verebilir mi korkun skov olsende olabilir, diagnede olabilir, onyekuruda bile olabilir ama bu adam bir anda orta yapmayı unutur diye korkuyoruz. Bu adamin olayı zaten duran top oldugu icin son 3 yilina bakarsan hanginligde olursa olsun belirli performansın altina dusmemiş zaten.

Rakibi bozabiliyor mu bozabiliyor, top kapiyor, ataga kaldiriyor, frikik atiyor, korner kullaniyor hemde nokta atışı(bu sene duran top kullanma yetenegi olan bir oyuncun olsa 3 hafta önceden ligi bitirirdin)

Bende isterim 25 yaşindaki topu alinca yardiran Boufal gelsin ama olmuyor bu adamlar izlemisler bakmislar ki eksigimize uygun birini bulmuşlar hangi futbolcu aha kesin tutar diye geldi.
Diagneye 10 milyon euro verdin ve teklif gelmiyorsa ne yapacaksın. Bu adam seneye gol atamaz mı diyoruz, atar ama sac baş yoldurur ama atar. Attırıcı herif lazım bize. Diagnende olsa brumanda olsa onyekurunda olsa babelinde olsa bu adamlari besleyecek orta sahaya ihtiyacimiz var.
Sanarsın kusursuz makine gibi isleyen oyuncularımız var.
Herif belhandadan yavaş değil.
Belhandadan gamsız değil.
Yapmak isteeigi kornerden asisti yapabiliyor.
Duran toptan asist yapabiliyor.
Takımi atağa kaldırıp ölümcül pas atabiliyor.
Varsın büyük takımda oynamasın.

Aynı özelliklerde daha ucuzunu bulabiliyorsak bence beklenmesin ben takıntıli da değilim.
Savainer olmaz mahmut olur bana uyar

Bende diyorum ki bizim ligimizi ve kadromuzu göz önünde bulundur. Feghouli gibi yetenekli bir adam tempolu değil diye geçen sene doğru düzgün katkı veremedi. En mühim yerimiz ortasahada iki tane doğru düzgün adamın olsa sene başından beri ligi 4-5 hafta önceden bitirirdin. Belhanda gibi savaşçılığı en önemli özelliği olan bir adamın da ayrılma ihtimali göz önünde olan bir sezon da , sen gidip temposuz bir adam getirirsen helva olursun.

Bu bahsettiğiniz özellikler bir 10 numara oyuncusu olsa hiç düşünmeyelim derim ama 6 ya da 8 için tempo heleki bizim oyun mantalitemizdeki takımlar için şart oğlu şart.Donk-Fernando oynayarak ortasahayı aldığın bir düzendesin.Ndiaye geliyor gene helva oluyorsun. Kaldı ki adam 28 yaşında 8-10M'lar konuşuluyor.23-24 olsa gene tamam. Daha bir sezon üst lig tecrübesi olan Fransa'dan dışarı çıkmamış 28 yaşında bir adamı alıp aksayan bir sistemi olan takıma getiriyorsun.Kaldıramaz.

Bende diyorum ki bizim ligimizi ve kadromuzu göz önünde bulundur. Feghouli gibi yetenekli bir adam tempolu değil diye geçen sene doğru düzgün katkı veremedi. En mühim yerimiz ortasahada iki tane doğru düzgün adamın olsa sene başından beri ligi 4-5 hafta önceden bitirirdin. Belhanda gibi savaşçılığı en önemli özelliği olan bir adamın da ayrılma ihtimali göz önünde olan bir sezon da , sen gidip temposuz bir adam getirirsen helva olursun.

Bu bahsettiğiniz özellikler bir 10 numara oyuncusu olsa hiç düşünmeyelim derim ama 6 ya da 8 için tempo heleki bizim oyun mantalitemizdeki takımlar için şart oğlu şart.Donk-Fernando oynayarak ortasahayı aldığın bir düzendesin.Ndiaye geliyor gene helva oluyorsun. Kaldı ki adam 28 yaşında 8-10M'lar konuşuluyor.23-24 olsa gene tamam. Daha bir sezon üst lig tecrübesi olan Fransa'dan dışarı çıkmamış 28 yaşında bir adamı alıp aksayan bir sistemi olan takıma getiriyorsun.Kaldıramaz.

Temposu oyle asiri yetersiz degil sadece cok ileri duzey degil

Ozel bir oyuncu izlemedigin belli

Sneijderin gitmemesi gerektigini zaten zamaninda soyledik. Ne istiyorsunuz anlamiyorum.
Yaprak gibi kariyeri boyunca oradan oraya surulmus 5g 5a yapan 28yasindaki adama 10 milyon euroya gelsin diye tapiyordunuz.

Ayrica futbol aa adam 6g 13 asist yapmis bu adam alinir diye bakiliyor mu saniyorsunuz misal bu konsol oyunu mu. Bu herifin oyun stili nokta atışı pas atıp duran toplari muazzam kullanmasi. Zaten asistlerin yarisindan cogu senin mac boyunca 10 kere kullanip on direk ve aut, kaleci kontrol etti sozlerini duydugun kornerler.

Senin o seneye ayni performansı verebilir mi korkun skov olsende olabilir, diagnede olabilir, onyekuruda bile olabilir ama bu adam bir anda orta yapmayı unutur diye korkuyoruz. Bu adamin olayı zaten duran top oldugu icin son 3 yilina bakarsan hanginligde olursa olsun belirli performansın altina dusmemiş zaten.

Rakibi bozabiliyor mu bozabiliyor, top kapiyor, ataga kaldiriyor, frikik atiyor, korner kullaniyor hemde nokta atışı(bu sene duran top kullanma yetenegi olan bir oyuncun olsa 3 hafta önceden ligi bitirirdin)

Bende isterim 25 yaşindaki topu alinca yardiran Boufal gelsin ama olmuyor bu adamlar izlemisler bakmislar ki eksigimize uygun birini bulmuşlar hangi futbolcu aha kesin tutar diye geldi.
Diagneye 10 milyon euro verdin ve teklif gelmiyorsa ne yapacaksın. Bu adam seneye gol atamaz mı diyoruz, atar ama sac baş yoldurur ama atar. Attırıcı herif lazım bize. Diagnende olsa brumanda olsa onyekurunda olsa babelinde olsa bu adamlari besleyecek orta sahaya ihtiyacimiz var.
Sanarsın kusursuz makine gibi isleyen oyuncularımız var.
Herif belhandadan yavaş değil.
Belhandadan gamsız değil.
Yapmak isteeigi kornerden asisti yapabiliyor.
Duran toptan asist yapabiliyor.
Takımi atağa kaldırıp ölümcül pas atabiliyor.
Varsın büyük takımda oynamasın.

Aynı özelliklerde daha ucuzunu bulabiliyorsak bence beklenmesin ben takıntıli da değilim.
Savainer olmaz mahmut olur bana uyar

Bence de Savaniere iyi ama fiyat onemli. Yeni lig 1 gormus adam ; neden sorusu akla geliyor. Bu adama 10 milyon bizim icin cok riskli.

Ya acikcasi emin olamama durumu şu : Devre arasi hiç birimizin daha once duymadigi, gormedigi Lyundama-Marcao ikilisi toplam Serdar Aziz maaşı ile bizleri buyuledi. Popescu-Bulentten bu yana en iyi stoper tandemini kurduk. Belki daha genc ve yari bonservise, yari maaşa daha iyi oyuncu bulunacak ?

Ve ne olursa olsun almadan once oyuncu satmamiz şart.

Transfer donemine satarak başlamak gerek bence. Cunku herkes GS ın al-sat mecburiyetini biliyor. Biz alarak baslarsak bu durumumuzu bilen çakallara oyuncu satarken pazarlık gücümüz düşecektir. Bir an önce eldekileri satalim, parayi cebe koyalim. Akabinde anlaştiklarimizı aliriz.

yabancı sınırının düşeceği bir ortamda okay bu yıl olmazsa olmaz oyunculardan birisi bizim için alınması şart zaten piyasada kaliteli yerli oyuncu yok. bu yıl en kritik bölge orta sahaya yapacağımız transferler. bazı arkadaşlar sil baştan kadro yapıyor saçmalık.

Feghouli yurtdışı takımlara 10M'e serbest kalıyor. 4,25 olsa menajeri çoktan çakmıştı bir takıma.

Takım 2 yıl şampiyon oldu, son yıl biraz da şans faktörü ite kaka şampiyonluk geldi. Artık bir değişim olacak belli ki. Bu takımın belli bir oyun kurgusu var. Set oyunu oynayan, topa hakim olan, pas oyununu seven, kaliteli ayaklarıyla skor bulan vs. Fatih Terim'in sezon sonuna dair 2000 ruhuna vurgu yaptığı açıklaması vardı. 2000'li yıllardaki oyun statik olmayan, tam saha pres yapan, koşu mesafesi yüksek bir oyundu. Bu geçişi bu oyuncu kadrosu ve kurgusuyla yapabilmek kolay değil. Büyük değişimler ise daima risktir. Seneye istediği oyunu oturtmak için haftaların geçmesini beklemeyen bir teknik ekip olmalı. Transferler Ağustos sonuna doğru sarkarsa ligin ilk yarısı pek parlak geçmez.

Fatih Terim Fernando'yu aldırmazdı mesela. Çok isteyerek oynattığını da düşünmüyorum. Fernando-Ndiaye yerine rakibe daha çok basan, topla iyi, oyunun iki yönünü oynayan işçi oyuncular tercih edecektir. Bknz. Okan&Emre

'BENCE' Peşinden koşmamız gereken oyuncular;

Talisca: Kiralama ihtimali varsa gerekirse 4€ ver kiralama al, hocanın sisteminde bekler ofansif özellikle forvetin arkasındaki 3'lü skor yapma özelliğinde olmalı.

Skov: Bu adam Robben'de olabilir, Gökhan Töre'de olabilir ama riske değer, Töre bile olsa zarar edilmez 10€ + 2€ + 2€ CL kalma bonusları civarı alınabiliyorsa derhal alınmalı

Herrera: Orta saha da takımı yönlendirecek, pas dağıtacak, etkili şut çekecek, liderlik yapabilecek oyuncu serbest olduğunu unutmayalım, 5€ imza parası senelik 3€'dan 3 yıllık sözleşme bence olasıdır. Selçuk zaten 3€ oynamadan maliyeti var senelik kapıyı gösterip Herrera alınmalı.

YELİLER: Rotasyonun şart olduğu dönemlerden geçiyoruz, bu sene rotasyonu cezalarla yapmış olduk ve çok zorlandık, bu yüzden kimse burun kıvırmasın alttan gelenler şuan için yetersiz Arda 1.5€ - Gökhan 1€ - Şener 1€ - Efecan 0.5€ - Fatih 0.3€ uygun şartlar oluşuyorsa bence alınmalı

SANTRAFOR: Ben Mitroğlu'nun seneye kamp yedikten sonra Pivot santrafor olarak iş yapacağına inanıyorum. 1. santrafor için ise ben daha mobil press özelliği ön planda özellikle CL maçları için koşu kalitesi yüksek sprinter forvetten yanayım, bu tarz oyuncu bulmak çok zor Avrupa'da yokluk var zaten, bu yüzden riske girilerek maliyetide normal şartlarına göre uygun olacağını düşündüğüm ve geri dönüşünde sağlık açısından net sıkıntı yaşamayacak Welbeck yada onun türevi olmalı, şurası çok net Terim'in sisteminde golcü gol atmasından çok press yapması alan açması lazım, bu yüzden hoca Tetteh'e gidiyor zaten.

KANATLAR: Töre ve Arda yedek olarak düşük maliyete düşünülebilir, Babel hem forveti yedekleme hemde kanatlar için bence doğru tercih, özellikle skora yakın olması onu önemli kılıyor, Skov bence ne edip ne yapıp alınmalı skor yapabilen, geleceği parlak konuşmaya gerek yok.

Muslera
Linnes Luyindama Marcao Nagatomo
Fernando Herrera
Skov Talisca Babel
Welbeck/Sturridge/Tetteh​

Bence de Savaniere iyi ama fiyat onemli. Yeni lig 1 gormus adam ; neden sorusu akla geliyor. Bu adama 10 milyon bizim icin cok riskli.

Ya acikcasi emin olamama durumu şu : Devre arasi hiç birimizin daha once duymadigi, gormedigi Lyundama-Marcao ikilisi toplam Serdar Aziz maaşı ile bizleri buyuledi. Popescu-Bulentten bu yana en iyi stoper tandemini kurduk. Belki daha genc ve yari bonservise, yari maaşa daha iyi oyuncu bulunacak ?

Ve ne olursa olsun almadan once oyuncu satmamiz şart.

Transfer donemine satarak başlamak gerek bence. Cunku herkes GS ın al-sat mecburiyetini biliyor. Biz alarak baslarsak bu durumumuzu bilen çakallara oyuncu satarken pazarlık gücümüz düşecektir. Bir an önce eldekileri satalim, parayi cebe koyalim. Akabinde anlaştiklarimizı aliriz.
Ben 10 milyon euro olacagini sanmiyorum. Valbuena aklimiza gelsin o kadar iyi oynarken fenere geldigi komik parayi dusunelim.

5-7 arası bizim bandimiz ki ara transferde bu paraya biraksalar belhandayi gonderip alacaktik.
10 milyon verilmesini istemem ama verilirse de niye verildi demem bu saatten sonra baska bir yerden telafi ederiz diye düşünüyorum. Kaliteli adam ligde hiyar gibi kaybettigimiz 3 maç kazandirsa 1 milyon euro yapıyor. S.liginde 1 mac kazandirsa 2.5 milyon euro(Şapkadan tavşan çikartmaktan bahsediyorum)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt