Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İşte sözleşmesi sona ermek üzere olan yıldızlar

Adrien Rabiot
Ander Herrera
Brahimi
Juan Mata
Arjen Robben
Franck Ribery
Hector Herrera
Mario Balotelli
Filipe Luis
Manuel Fernandes
Welbeck
Sturridge
James Milner
Alan Dzagoev
Max Kruse
Alberto Moreno
Antonio Valencia

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

En az iki tane iyi rakama satış yapacağız belli ki önemli olan gelen parayı doğru yerlere yatırmak ...

ben direkt lafi o kisiye soktum gocunmamda. 40 yasina gelmis senede 10 mac oymayan adama gelip dil atarlar ama islerine gelmeyince savainer yavas, savainer 1 sene top oynadi.

Yav he he diyoruz arkadaşa.
Hayir ikiside ayni ligde oynamis biri digerirnin 2 kati kadar istatistik kasmis gelmis buraya kariyer kapistiriyor.

normal dille konuşmaya iq yetmiyor dimi mutlaka arada argo gir ki üste çıkabil :D

arfanın bu seneki istatistiklerine de bir bak öyle yükselmeden önce , ben arfa savanier ve dahili bir çok futbolcuyu sulu götürür susuz getirir , daha 28 yaşında lig bire yükselen adamı ben arfayla bir tutuyorsun :D

Bence hoca 12 yabancının üzerine cikartmayacak kontenjanı. 13 yapmak dahi parayı sokağa atmaktır. Euro'nun 7 TL olduğu bir durumda bu saçmalık olur.

Yabancilarimiza bakıyoruz:
Muslera
Mariano
Linnes
Luyindama
Marcao
Nagatomo
Fernando
Donk
Feghouli
Belhanda
Diagne
Mitriglou (1 sene daha kiralık)

12 adet sözleşmeli yabancimiz var hâli hazırda. Zaten satmadan da alamıyoruz.

Bu demek oluyor ki bu yabancılardan bir kısmı KESİNLİKLE gidecek. Hem kontenjandan dolayı hem de gelir için.

Ben hocanın sarı kartı cebinde dahi oynamayı bilemeyen, her kritik maçta 'aman kırmızı mi görecek' diye tedirgin olacağı bir Belhanda ile KESİNLİKLE yollarını ayiracagini düşünüyorum.

Bence Mitriglou ile de yollar ayrılacak. 10 oluyor böylece yabancı sayisi.

Diagne, Mariano ve Fernando muallak. Bu oyuncuların akıbeti transfer rotamizi belirler. Bu 3'unu de satabilirsek, yabancı sayısı 7'ye düşer ve salary cap açılır baya. O zaman 5 adet yabancı oyuncu alabiliriz. (orta saha, orta saha, sağ bek, sol açık, forvet)

Çok extrem bir durum değil, hoca sene içinde çoğu kez çok ciddi bir revizyondan bahsetti.

Bence hoca 12 yabancının üzerine cikartmayacak kontenjanı. 13 yapmak dahi parayı sokağa atmaktır. Euro'nun 7 TL olduğu bir durumda bu saçmalık olur.

Yabancilarimiza bakıyoruz:
Muslera
Mariano
Linnes
Luyindama
Marcao
Nagatomo
Fernando
Donk
Feghouli
Belhanda
Diagne
Mitriglou (1 sene daha kiralık)

12 adet sözleşmeli yabancimiz var hâli hazırda. Zaten satmadan da alamıyoruz.

Bu demek oluyor ki bu yabancılardan bir kısmı KESİNLİKLE gidecek. Hem kontenjandan dolayı hem de gelir için.

Ben hocanın sarı kartı cebinde dahi oynamayı bilemeyen, her kritik maçta 'aman kırmızı mi görecek' diye tedirgin olacağı bir Belhanda ile KESİNLİKLE yollarını ayiracagini düşünüyorum.

Bence Mitriglou ile de yollar ayrılacak. 10 oluyor böylece yabancı sayisi.

Diagne, Mariano ve Fernando muallak. Bu oyuncuların akıbeti transfer rotamizi belirler. Bu 3'unu de satabilirsek, yabancı sayısı 7'ye düşer ve salary cap açılır baya. O zaman 5 adet yabancı oyuncu alabiliriz. (orta saha, orta saha, sağ bek, sol açık, forvet)

Çok extrem bir durum değil, hoca sene içinde çoğu kez çok ciddi bir revizyondan bahsetti.

Niye 12 oyuncu her zaman hazır mı oluyor ?

Sakatlığı var , cezası var , form düşüklüğü var var da var 14 yabancı bile yetmiyorken 12 ye sabitlemek takım gücünü düşürür baya üstelik Avrupa maçları da var öyle böyle 6 maça çıkacaz istediğin kadar yabancı hakkın var.

hagi.webp

mariano-fernando-belhanda-feghouli-diagne

bu 6 oyuncudan 50 milyon euro gelir mi

Yap bu satislari 50m bedele

Kaliteli bir sag bek
Kaliteli 3 orta saha
Kaliteli 2 kanat
Kaliteli kanatlari zorlayacak 1 kanat
Kaliteli 1 santrafor

Satin al. Mitroglou yedek beklemem illa gidicem diyorsa bir de kaliteli santraforu zorlayacak bir santrafor al

Artan parayla Ozornwafor gibi kiraya gondermelik gencolar ve kulubeyi saglamlastiracak yerliler kovala

Cok zor degil yani sadece biraz FMvari

Yap bu satislari 50m bedele

Kaliteli bir sag bek
Kaliteli 3 orta saha
Kaliteli 2 kanat
Kaliteli kanatlari zorlayacak 1 kanat
Kaliteli 1 santrafor

Satin al. Mitroglou yedek beklemem illa gidicem diyorsa bir de kaliteli santraforu zorlayacak bir santrafor al

Artan parayla Ozornwafor gibi kiraya gondermelik gencolar ve kulubeyi saglamlastiracak yerliler kovala

Cok zor degil yani sadece biraz FMvari

Sebastian corchia

Johanssen - Mendy - Alex texeira

Marcus Coco - Babel

Haraslin

Balotelli

Niye 12 oyuncu her zaman hazır mı oluyor ?

Sakatlığı var , cezası var , form düşüklüğü var var da var 14 yabancı bile yetmiyorken 12 ye sabitlemek takım gücünü düşürür baya üstelik Avrupa maçları da var öyle böyle 6 maça çıkacaz istediğin kadar yabancı hakkın var.
Keşke yabancı oyuncu sayısı sınırsız olsa. Ama bu adamlar kademe kademe bunu düşüreceğe benziyor. Bir de senede 34 lig 6 kupa 6 CL hadi gruptan çık ya da UEFA'ya git Max 2 tur 4 maç daha oynuyorsun 50 maçın 40inda tirbunde oturacak şekilde bir rotasyona 2 milyon Euro'luk bir bütçe dahi ayirsan 14 milyon TL oluyor. Hazır maddi açıdan yükselmeye başlamışken biraz daha mantıklı yaklaşmak lazım olabilir.

Sırf tribünlerde Hagi diye bagırabilmek için bizim efsanenin vasat oğluna salça olmamak lazım. Bu kafayla sneijder drogba falan da gelsin istersiniz siz

Keşke yabancı oyuncu sayısı sınırsız olsa. Ama bu adamlar kademe kademe bunu düşüreceğe benziyor. Bir de senede 34 lig 6 kupa 6 CL hadi gruptan çık ya da UEFA'ya git Max 2 tur 4 maç daha oynuyorsun 50 maçın 40inda tirbunde oturacak şekilde bir rotasyona 2 milyon Euro'luk bir bütçe dahi ayirsan 14 milyon TL oluyor. Hazır maddi açıdan yükselmeye başlamışken biraz daha mantıklı yaklaşmak lazım olabilir.

Mantıklı değil ki bu sana dediğim gibi o 12 yabancı her zaman hazır olmuyor hatta ligin son haftalarına kadar 26 mı 27 mi tam kadro olmadık hep sakat , cezalımız oldu 2 milyon euro için ya da 4 milyon euro için şampiyonluğu riske mi atacaz yerli oyuncularımızın kalitesi de yerlerde idare ederiz diyecek durumda da değiliz.

linnes johanseni arasın babel de gel ne olur ki desin alalım şu çocuğu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt