Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben 20 veren var mı demisim
iyi oku oyle cevap ver

adam 50 gelir mi demis ben 25 demisim sen gelip feghuli 20 eder demissin
20 veren yoksa adamin sorusunun cevabi olarak verilen 25 yanitina karsilik olarak neden sunuyorsun 20yi
mantiksiz

Yine son gün Ndiaye kiralamayız umarım, merkez orta sahamız kimlerden oluşacak merak ediyorum, defansımız sağlam satılmadıklarını düşünürsek, forvete kimi koysak geçen seneye göre kardayız, orta sahamızda diri ve teknik olduğu zaman ligi sallarız. CL zaten uzak yani gruptan çıksak kafi.

Muslera'nın arkasında beklemek için çok yüksek maliyetli yaşlı bir kaleci almaya gerek yok zaten, Altay o konuda çok başarılı bir transfer olur umarım bir gün Muslera futbolu bıraktığında Galatasaray kalesini devralabilir

Altay ne ya kovanın teki.. Gökhan Akkan ve mert dışında işe yarar kaleci yok

Çıkan haberler ne kadar doğru bilemem de Babel&Altay&Douglas gibi transferlerin belli bir düzeye geldiği, Feghouli&Belhanda gibi isimlerin satışı için teklifler geldiği vs. haberleri ile geçen seneki gibi sancılı bir transfer dönemi çekmeyiz umarım

O olur bu olur öbürü gelir diğeri gider orasını bilemem de bir kere de kampa yetişsin şu transferlerimiz hazırlık maçlarında izleyelim yeni takımımızı ...

Altay işi bitmiş sanırım bencede çok iyi bir kaleci Hayırlı Olsun

Bunlar güzel hamleler Altayı 5 6 maçında izledim daha çok genç ve bence iyi bir çalışmayla rahatlıkla kaleyi devredebiliriz

Fazla inandirici gelmiyorda, ama VFB:Union macinda sunucu Atletico Ozanla ilgileniyormus ve 50 milyon rakami bonservis olarak geciyormus dedi 2 dk önce

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt