- 23 Temmuz 2011
- 75.602
- 51.130
- 4.693
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
filipe luis ancak arda da geliyorsa gelir
geçmiş olsun
geçmiş olsun
Luis gelecekse ardaya katlanırım gözlerimiz bek görür bek
geçmiş olsun
Ardanın yanında Filipe Luis değil, Marcelo'yu bile getireceği varsa gelmesin.Zamanında yaptığımız Kötü ve Komik teklifi kabul etmediğine yansınfilipe luis ancak arda da geliyorsa gelir
geçmiş olsun
Bir şey diyeyim. Arda seneye bizde gibi, nereden duyduğumu sormayın.![]()
Bir şey diyeyim. Arda seneye bizde gibi, nereden duyduğumu sormayın.![]()
Sormam lzm abi. Nereden duydunBir şey diyeyim. Arda seneye bizde gibi, nereden duyduğumu sormayın.![]()
Ayrıca Arda kendini futbola verirse ligi 3-4 sene domine ederiz kendini futbola vermiş bir Arda ligi başlamadan bitirir ama önce adam gibi çıkıp Terimden özür dilicek
Umarim Iceland´da popon donar abi.Bir şey diyeyim. Arda seneye bizde gibi, nereden duyduğumu sormayın.![]()
arda ölmüş ağlayanı yok
ki o karakterde bir adama kim neden ağlasın , başağa gelmeden önce ben de senin gibi düşünüyordum ama artık ardadan bi halt olmaz
Bugün Rodop'un 19.05 de yayını varmış.Yumurtlar orda durumuyav arda karaktersizinin geleceği yok
boş algı yapmayalım
yav arda karaktersizinin geleceği yok
boş algı yapmayalım
yav arda karaktersizinin geleceği yok
boş algı yapmayalım
bu terim adam eder geyiği bitmedi mi hala yawTerim adam eder ayıp olucak ama Ardanın götü başı dağıtmasının en büyük nedeni bizim ardayı kabul etmememiz zaten ben iyi bir Galatasaraylı olduğunu düşünüyorum yanlış şeyler yaptı ama kalkıp Emre iti gibi kansızlıkta yapmadı adam