Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yabancı sınırı yarın gelse ligi 8. falan bitiririz.

O yüzden mevcut kural değişecek diye ödüm kopuyor.

önümüzdeki sezon da aynı devam eder ama sonrası için düşürürler muhtemelen.

yine de o dönemki durumlara bir bakmak lazım. bjk ve fb bizimle aynı noktada buluşursa işler değişebilir.

malum burası türkiye. bir kaç ayda herşey farklılaşabiliyor.

Yerli olarak düşünmemiz gereken isimler ;
Altay Bayındır
Kaan Ayhan
Umut Meraş
Deniz Türüç
Gökhan Töre
Emre Mor
Muhammet Demir

Bugün izlediğimiz içler acısı yerlilerden sonra en az 5 takviye lazım, 1 tane güvenecek yerlimiz yok şaka gibi

Çalhanoğlu’nun videolarına baktım, o kadar yavaş ki kontra atakları direk öldürüyor. Pas tercihlerini de hiç beğenmedim. Benim göremediğim ne var bu adamda...

Altin generasyon var denmiyormuydu bizde? Hoca bunlarin hepsini ta 2011-2013 döneminde secti diyorlardi. Ordan artik türk kontenjani doldururuz yabanci siniri gelirse.

İnşallah alttan gelen gençlerden Ozan gibi 2-3 tanesini yakalarız yoksa rotasyon içler acısı.

Seneye bu takım 3 kupa oynarken yine hesapta olmayan kendi sahamızda bile puan kayıpları yaşarız.
valle net oyuncular var ama bazılarının yası küçük.
ışık kaan
süleyman luş
mustafa kapı(iyce boy attı)
ali yavuz
ogün (biraz da olsa)
gökay(ortasaha için)
çekdar

bunlar hazır.atalay da fiziği geliştirirse bu yaz süper olacak.bi de doğancan gelecek

Belhanda Hakan'ı donunda sallar toz pembe çıkarır, Hakan kim Allah aşkına, şut çekmek dışında bir tane özelliğini söyleyin, tamamen pişmanlıktır.
2 tane milli takım maçı izlemekle olmuyor abi işte. Nuri de çöp o zaman. Bu adamın geçen sene 41 maçta 8 gol 13-14 assisti var Milanda kupa hariç. Belhanda'nın tutunamadığı Bundelisga'dan adam Milan yaptı. Bana Feghouli dışında bir adam göster Milan'da 8 gol 13-14 assist yapsın şu takımdan. Yaşı da 25. Üstüne Türk.

Türk futboluna en büyük katkı +30 yaş yabancıya transfer yasağı konulması olur.
Bonservis+kucak dolusu maaş ödeyip dönemin sonunda jübile yaptırıp gönderiyoruz.
Paralarımız uçup gidiyor.

Marcao gibi zımba gibi gençler bulup getirmek varken neden hep bitik isimlere takılıp kalıyoruz anlayamıyorum. Sadece bizim için değil Türk futbolu geneli için diyorum.

Onyekuruyu bulup getirmişsin, onun yerine şimdi 33lük Babel mi bizi bir tık yukarıya taşıyacak.
Babel çok iyi de olsa, çok gol de atsa bir katkısı yok.
Oysa daha önce forumda bir üye yazmıştı. Onyekuru attığı goller, şampiyonluktaki payı kadar büyük bir katkı yaptı bize.
Kulüplerin elindeki parlatılacak genç oyuncular için tercih edilecek bir kulüp olmamızdır.
Onyekuruda başaramadık ama bazılarında satınalma opsiyonu koydurabilirsek böyle böyle emekli cenneti olmaktan yetenek fabrikasına evrilmemiz başlar....
Nedeni hırsızlık...klupler menajerler anlaşarak para çalıyor klubu bosaltiyor turkiyede hed klüp yolsuzluğa hırsızlığa batmış durunda istisnasiz her klüp..

yunusun fizik ve maç eksiği sorun.ama keşke a takımla şans bulsaydı.mugdat ve sinanla oynayınca üzülüyorum.2.yarı onyekuruya güzel pas attı mesela.cezasahası cevresinde topla buluştugunda affetmiyo yunus

2 tane milli takım maçı izlemekle olmuyor abi işte. Nuri de çöp o zaman. Bu adamın geçen sene 41 maçta 8 gol 13-14 assisti var Milanda kupa hariç. Belhanda'nın tutunamadığı Bundelisga'dan adam Milan yaptı. Bana Feghouli dışında bir adam göster Milan'da 8 gol 13-14 assist yapsın şu takımdan. Yaşı da 25. Üstüne Türk.
45 mac 3 gol 13 assist diyor ama transfermarkt

yerli transferde dikkatli olup fazla para harcamamak lazim
garanti ücretler düsük mac basi ücretler yüksek olmali
ömer bayram gibi akhisar topcusuna neden 3 yil kontrat yapilmis? en fazla 2 sene kontrat yapilmali yerli oyuncularla
yurt disindan gurbetcileri kovalamak lazim. 5 tane alsak biri tutsa yine kardir. deniz türücü kaca aldilar mesela
bjk güven yalcini leverkusenin u19 takimindan bedava aldi. biz niye böyle topcular alamiyoruz?
fbjkde tutunamamis töre ve sener cöplerini almaktansa güven ve elif elmas gibi topcular almaliyiz
biraz yetenek ve fizik varsa her gurbetci bu ligde iyi kötü tutunur

Linnes--Marcao -- Luyi --- F Luis
------------Donk -- X -------------
Feg -----------Brahimi -------Arda
----------------Babel.

cl quarter final. league champs..

murhan ne eljifi yine toz mu yuttun,güven evet yetenekli ama abartılcak bi tarafı yok

siz yetenek görmemişsiniz ya.ben olsam oguzhan akgünü alırım bjkden,ali yavuzla damga vuracaklar bikaç seneye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt