- 26 Kasım 2012
- 185.577
- 258.173
- 5.998
krdşm boş tahmnlerde bulunma biraz duyum ver de gönlümde depresm yarat
ispanyol orta saha
alman sag bek
baska da sorma basimi belaya sokma......!!!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
krdşm boş tahmnlerde bulunma biraz duyum ver de gönlümde depresm yarat
yokaan kaan bayhan mı o sag bek kırması almancı kardeşimmm plaze hilberth mii ==??ispanyol orta saha
alman sag bek
baska da sorma basimi belaya sokma......!!!
Aman tanrim

yokaan kaan bayhan mı o sag bek kırması almancı kardeşimmm plaze hilberth mii ==??
benim adminlerle aram iyi bişi olmaz sana renktaş
tşkkrler renktaş sana her zmanki gibi güveioz yeterki bizi bırakma abdurrahim abiye selamisim veremem renktas ltf zorlama. ama iyi isimler oldugunun garantisini verebilirim bos topcular degil kesinlikle
Çalhanoğlu dünyadaki en overrated futbolcu olabilir şut dışında hiçbir özelliği olmadan nasıl bu kariyeri yaptı bilmiyorum, Belhandayı yollayıp onu alırsak güç kaybederiz onu biliyorum.
Sözleşmesiz oyunculardan scoutların değerlendirebileceği iki oyuncu:
![]()
Donis Avdijaj - Oyuncu profili 25/26
Donis Avdijaj, 29, Kosova ➤ Wolfsberger AC, 2025'den beri ➤ Sol Kanat ➤ Piyasa Değeri: 600 bin € ➤ * 25 Ağu 1996, Osnabrück, Almanyawww.transfermarkt.com.tr
![]()
Raphael Holzhauser - Oyuncu profili 25/26
Raphael Holzhauser, 33, Avusturya ➤ SV Gloggnitz, 2024'den beri ➤ Stoper ➤ Piyasa Değeri: - ➤ * 16 Şub 1993, Wiener Neustadt, Avusturyawww.transfermarkt.com.tr
madem bu oyunu oynicaksın egitimini falan al dedigin gibi hiç estetiklik yokEstetiklikten bu kadar uzak çalışılmış bir zeybek görmedim yalnız
Ortaokulda başlayıp üniversite başına kadar çeşitli kategorilerde Egefem, Gafem ve Konak bel'de Türkiye şampiyonluklarına çıktık ekipçe. Kaç sene oldu tabi![]()
Bize geldiğinde askerden dönmüş gibi oynar@sercan_dikme:Galatasaray ile prensip anlaşmasına varan Gökhan Töre, 6 Haziran tarihinde askerlik görevini yapmak üzere Ankara’da ki birliğine katılacak.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
tam terimlik topcu ozamanAvdijajin sözlesmesi bir kac kere disiplinsizlik yüzünden fesh etmisti takimi. 18 yasinda 150 bin € luk arabayla yaris yapip bir Lamborginhiye carpmisti. 2 sene sonra kaza yapip kacmisti ve ehliyetini kaybetmisti.
Böyle oyunculardan uzak kalirsak iyi olur
Çalhanoğlu dünyadaki en overrated futbolcu olabilir şut dışında hiçbir özelliği olmadan nasıl bu kariyeri yaptı bilmiyorum, Belhandayı yollayıp onu alırsak güç kaybederiz onu biliyorum.