Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yokaan kaan bayhan mı o sag bek kırması almancı kardeşimmm plaze hilberth mii ==??
benim adminlerle aram iyi bişi olmaz sana renktaş

isim veremem renktas ltf zorlama. ama iyi isimler oldugunun garantisini verebilirim bos topcular degil kesinlikle

Kaan Ayhan, Hakan Çalhanoğlu, Yunus Akgün, Altay, Muhammet Demir, Gökhan Töre.
Hem yerli rotasyon hem genel rotasyon için çok çok iyi olur.
Ve belki de Arda Turan...

Çalhanoğlu dünyadaki en overrated futbolcu olabilir şut dışında hiçbir özelliği olmadan nasıl bu kariyeri yaptı bilmiyorum, Belhandayı yollayıp onu alırsak güç kaybederiz onu biliyorum.

Cidden Belhanda'yı bize aratacak nadir oyunculardan Çalhan

Sözleşmesiz oyunculardan scoutların değerlendirebileceği iki oyuncu:

Dişleri hic beğendim, eroin junkiesi gibi

Avdijajin sözlesmesi bir kac kere disiplinsizlik yüzünden fesh etmisti takimi. 18 yasinda 150 bin € luk arabayla yaris yapip bir Lamborginhiye carpmisti. 2 sene sonra kaza yapip kacmisti ve ehliyetini kaybetmisti.

Böyle oyunculardan uzak kalirsak iyi olur

Estetiklikten bu kadar uzak çalışılmış bir zeybek görmedim yalnız :asd:

Ortaokulda başlayıp üniversite başına kadar çeşitli kategorilerde Egefem, Gafem ve Konak bel'de Türkiye şampiyonluklarına çıktık ekipçe. Kaç sene oldu tabi :asd:
madem bu oyunu oynicaksın egitimini falan al dedigin gibi hiç estetiklik yok :D

Avdijajin sözlesmesi bir kac kere disiplinsizlik yüzünden fesh etmisti takimi. 18 yasinda 150 bin € luk arabayla yaris yapip bir Lamborginhiye carpmisti. 2 sene sonra kaza yapip kacmisti ve ehliyetini kaybetmisti.

Böyle oyunculardan uzak kalirsak iyi olur
tam terimlik topcu ozaman :D

Hakan'ın Türkiye'ye gelmesine daha çok var. Milan'dan ayrılırsa muhtemelen Bundes Liga'ya geri döner.

Sinan'ı acil fenere şutlamalıyız. Gökhan töre hayırlı olsun yeni heyecan yeni ümitler

bjk'nin Güven'i bulduğu gibi biz de öyle bir genç forvet bulalıyız.

Gerçi Güven de amancı ama olsun. Genç kanlara da ihtiyacımız var.

Çalhanoğlu dünyadaki en overrated futbolcu olabilir şut dışında hiçbir özelliği olmadan nasıl bu kariyeri yaptı bilmiyorum, Belhandayı yollayıp onu alırsak güç kaybederiz onu biliyorum.

Belhandayı yollayınca oto olarak güç kazanırız. Yerine kimse gelmese de olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt