Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muslera
Linnes-Luyindama-Marcao-Nagatomo
Fernando(?)-Savanier
Feghouli-Vlasic-Babel
Falcao
Şöyle bi kadro efsane olurdu..
Yedekler Selçuk-Muleka-Arda-Gökhan-Şener-Kaan-Işık-Donk-Celil-Atalay-Altay-Muğdat-Ali Yavuz Kol-Abdussamed-Mustafa Kapı-Gökay Güney falan olur..

Son düzenleme:
Marianoya gitsin diyenleri anlamıyorum. Bu seneki set hücumlarımızın hemen hemen hepsini sağ taraftan yaptık ve bunda Mariano-Feghouli-Belhandanın inanılmaz ikili üçlü oyunları vardı. Sattığın kadar al yasağı da varken 2-3 milyon Euro için Marianodan kesinlikle vazgeçmemek gerekir.

Aynı düşüncem Fernando için de geçerli. Satılmasından maksimum 3-4 milyon Euro para kazanabileceğimiz bir oyuncu ve sakatlık olmazsa takımı tek başına ayakta tutabilecek bir star. Bence hem Mariano hem de Fernandoyu tutmamız lazım.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

falcao geldi diyelim 1 sene oynattın o adamı 35 yasında bile çine araplara satarsın

nasıl bir oyuncudan bahsediyorsunuz az mantıklı konusun

Marianoya gitsin diyenleri anlamıyorum. Bu seneki set hücumlarımızın hemen hemen hepsini sağ taraftan yaptık ve bunda Mariano-Feghouli-Belhandanın inanılmaz ikili üçlü oyunları vardı. Sattığın kadar al yasağı da varken 2-3 milyon Euro için Marianodan kesinlikle vazgeçmemek gerekir.

Aynı düşüncem Fernando için de geçerli. Satılmasından maksimum 3-4 milyon Euro para kazanabileceğimiz bir oyuncu ve sakatlık olmazsa takımı tek başına ayakta tutabilecek bir star. Bence hem Mariano hem de Fernandoyu tutmamız lazım.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Mariano hakkında katılıyorum ancak Fernando bu sene sakatlıktan sonra geçen seneki halini çok arattı.

İstemeye istemeye ikna edilmiş olabilir. Mesela Belhanda'nın kariyerinde de geçer Dinamo Kiev'i istemeyerek gittiği.
o işte kendi menejerinin kazığı var yaw farklı ikisi
gerçekten istemezse kimse kimseyi satamaz bu devirde he cagne naz yapıyosa diğer takımdaki maaşı arttırmak içindir die düşünüorm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt