Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Belhanda kalıyorsa Fernando kesin yolcu.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Denayer ve Onyekuru ile kiralık oyuncuları ne kadar parlatabileceğimizi ıspatladık.
Ozan Kabak ile dikkatleri altyapımıza çektik.
Marcao ve Lyundama ile iyice popüler olacağız.
Bu transfer döneminde de benzer oyuncular bulup parlatabilirsek ve takıma altyapıdan 1-2 oyuncu monte edebilirsek 2 sene sonra oyuncu transferinde ilk bakılan takımlardan biri oluruz.
Ajax-Porto karışımı bir hal alırız.
Bu algı çok önemli...

Tabi oyunculardan aldığın fayda da cabası...

Marianoya gitsin diyenleri anlamıyorum. Bu seneki set hücumlarımızın hemen hemen hepsini sağ taraftan yaptık ve bunda Mariano-Feghouli-Belhandanın inanılmaz ikili üçlü oyunları vardı. Sattığın kadar al yasağı da varken 2-3 milyon Euro için Marianodan kesinlikle vazgeçmemek gerekir.

Aynı düşüncem Fernando için de geçerli. Satılmasından maksimum 3-4 milyon Euro para kazanabileceğimiz bir oyuncu ve sakatlık olmazsa takımı tek başına ayakta tutabilecek bir star. Bence hem Mariano hem de Fernandoyu tutmamız lazım.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Onu satma bunu satma bu takım deplasmanda nasıl maç alacak 2 sezondur çekmediğimiz çile kalmadı.

Ortasahadan 3 oyuncu degismez. Fernando da belhanda da kalir gibi.

Kadronun her sene değişmesi de bir nevi güzel bir olay. Doymuş ve mental olarak sıkıntılı olan oyuncular başımıza bela olur ve şampiyonluk için bu adamları motive edemezsin.
Muslera - Feghouli - Nagatomo - Marcao - Luyindama - Linnes gibi karakteri sağlam oyuncuları ellemeden bunların yanına gelecek adamlarla 4 sene üst üste şampiyonluk hayal değil.
Oraya belhandayı ekleyebilir miyiz?

Deplasmandaki kayıpların baş mimarı yıkık ve aman topu ben kaptırmayım zihniyetiyle oynayan Fernandodur. Eğer ortasahaya transfer lazımsa bu oyuncuların Belhandanın yanına alınması gerekir.

Belhanda kalırsa Feghouli gider

Sadece Diagne parasıyla muhtemelen 2 santrfor, babel harici bir kanat ve 2 ortasaha alınmaz

Belhanda ve feghuli burada mutlular kolay kolay gidecek gibi görünmüyorlar. Belhanda gitmezse hocanın planları bozulabilir. Onyekuruyu tekrar alıp
Babel feghuli onyekuru(bruma)
Yapmayı istiyordu. Belhandaya bu takımda yer yok. Onun parasıyla savanier yada başka bir 8 numara alacaktır.
Diagne kesin yolcu, buraya ben bilindk bir forvet istediğine insnıyorum hocanın. Alan veya pato ile boşuna ilgilenmedik. Hocanın kafasında kısaca forvet ve 8 numara transferleri var. Fernando giderse o zaman birde 6 numara alırız.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Belhanda nin gitmediği hiç bir senaryoyu kabul etmiyorum

Pozisyon takibi olmayan,büyük maçların hepsinde kırmızı kart açısından problemli,bencil,4.250 bin euro maas

Bunların hepsinden kurtulup 10 milyon Euro para kazanacaksin.

Bu sene şampiyon olduk ama Hamza döneminde bile daha iyi top oynamıştik

Rakiplerin hepsinin çamura battığı yerde hatalarımızdan ders almazsak bu günleri çok ararız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt