Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Babel parayimi (yani bizi) yoksa daha az paraya Avrupa'da oynamaya devam mi edecek?

Ryan Babel: "En iyi teklifi Galatasaray sundu ama görüştüğüm başka takımlar da var. Türkiye Ligi'ni seviyorum, orada hiçbir maçı kazanamak kolay değil.”

böyle konusutuguna göre aldik yaw

o degilde dün belhadanın bi açıklaması vardı.mutluyum,2021e kadar sözleşme uzatmak istiyorum diye.sonra baktımki zaten 2021e kadar sözleşmesi varmış.her twiter hesabıdan kopyala yapıştır yapmamak lazım.

bugün fotomaçta helinhoyu yazmıslar brezilya basınında var diye.baktım öyle bi haber yok

Ryan Babel: "En iyi teklifi Galatasaray sundu ama görüştüğüm başka takımlar da var. Türkiye Ligi'ni seviyorum, orada hiçbir maçı kazanamak kolay değil.”

Henuz karar vermedigini aciklamis Hollanda medyasina, yani o dedigini ''eger Turkiye'ye geri donersem'' cumleleri ile basliyor.

Daha çok teklif iyi, şu an en iyisi ama yetmez üç beş bir şeyler daha atın der gibi.

Henuz karar vermedigini aciklamis Hollanda medyasina, yani o dedigini ''eger Turkiye'ye geri donersem'' cumleleri ile basliyor.

evet fernandonun 2017deki açıklamasının baska versiyonu olmuş.belki o karar verene kaldır almışızdır babeli:D

evet fernandonun 2017deki açıklamasının baska versiyonu olmuş.belki o karar verene kaldır almışızdır babeli:D
Hollanda liginde oynamaya pek sicak bakmiyormus suan zaten, ligin kalitesini begenmedigi icin. Turkiye de oynamak daha guzel diyor. Ama baska Avrupa kulupleri de pesindeymis, onlar bizim kadar iyi para vermese de yine de dusunmek icin biraz daha bizi bekletecegini anladim.

Mundo Deportivo'nun haberine göre Galatasaray, Okay Yokuşlu için teklifini yaptı. Celta menajeri; "Gidebilecek olanlardan biri de Okay Yokuşlu, ancak antrenörü onu sevmediği için değil, teklifler yüzünden. İlgi var, ancak şu anda herhangi bir takımdan bahsetmek bir hata olur" dedi. oyuncuya Tottenham, West Ham ve Galatasaray’ın teklifleri olduğu biliniyor.

47101

daha önce de dedim.fernando ve ndiayeden ötürü 2 ortasaha gelir..ama belhanda giderse feghouliyi 10a cekip,alacagımız ortasahalardan birinin 10 numara özellikli olmasına dikkat etmeliyiz.yani 8-10 oynamalı.bu sayede babelin yanı sıra ki zaten onyekurunun yerini doldurmak için hoca bi hızlı kanat ister. gecen yaz forvet için bile hızlı gezen 2 forvetten yanayım demişti.
isim vermeden şu heriften bahsetmisin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt