- 16 Haziran 2010
- 203.390
- 155.298
- 6.838
Babel parayimi (yani bizi) yoksa daha az paraya Avrupa'da oynamaya devam mi edecek?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Henuz karar vermedigini aciklamis Hollanda medyasina, yani o dedigini ''eger Turkiye'ye geri donersem'' cumleleri ile basliyor.Ryan Babel: "En iyi teklifi Galatasaray sundu ama görüştüğüm başka takımlar da var. Türkiye Ligi'ni seviyorum, orada hiçbir maçı kazanamak kolay değil.”
böyle konusutuguna göre aldik yaw
Daha çok teklif iyi, şu an en iyisi ama yetmez üç beş bir şeyler daha atın der gibi.Ryan Babel: "En iyi teklifi Galatasaray sundu ama görüştüğüm başka takımlar da var. Türkiye Ligi'ni seviyorum, orada hiçbir maçı kazanamak kolay değil.”
böyle konusutuguna göre aldik yaw
max kruse bu seneki performansta sonra daha ust seviye takıma gider sanırım
Yinede yaz döneminde değişim devam edecek mesajını aylar önce vermesi kafasında farklı birseyler olduğuna işaret ...Fernandonun yanina canavar bir 8 numara alın Babel geliyor zaten. Hoca icin yeterli zaten kadfo sıkıntımız çok yok. Hocanin sikayetide yok.
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
evet fernandonun 2017deki açıklamasının baska versiyonu olmuş.belki o karar verene kaldır almışızdır babeliHenuz karar vermedigini aciklamis Hollanda medyasina, yani o dedigini ''eger Turkiye'ye geri donersem'' cumleleri ile basliyor.
![]()
‘Duizenden’ doodsbedreigingen voor Babel na interesse van ‘Gala’
Ryan Babel wacht nog op definitieve duidelijkheid over zijn club voor volgend seizoen. De Oranje-aanvaller bevestigde bij de training van Oranje in Zeist dat Galatasaray vergaande interesse heeft. ,,Zij hebben de beste papieren, maar er wordt gesproken met meer teams. Het zou niet de eerste keer...www.gelderlander.nl
Hollanda liginde oynamaya pek sicak bakmiyormus suan zaten, ligin kalitesini begenmedigi icin. Turkiye de oynamak daha guzel diyor. Ama baska Avrupa kulupleri de pesindeymis, onlar bizim kadar iyi para vermese de yine de dusunmek icin biraz daha bizi bekletecegini anladim.evet fernandonun 2017deki açıklamasının baska versiyonu olmuş.belki o karar verene kaldır almışızdır babeli![]()
isim vermeden şu heriften bahsetmisindaha önce de dedim.fernando ve ndiayeden ötürü 2 ortasaha gelir..ama belhanda giderse feghouliyi 10a cekip,alacagımız ortasahalardan birinin 10 numara özellikli olmasına dikkat etmeliyiz.yani 8-10 oynamalı.bu sayede babelin yanı sıra ki zaten onyekurunun yerini doldurmak için hoca bi hızlı kanat ister. gecen yaz forvet için bile hızlı gezen 2 forvetten yanayım demişti.
okay olur kaan olmaz benceOkay Turkiyeye gelmez artık. Cidden inanmayin abi gurbetçi haberlerine. Kaan ayhan belki olur.
Okay parladı diye biliyorum yasida guzel. Niye dönsün kiokay olur kaan olmaz bence
kaan zu gladbach ya da schalke diyorlardi ondan. 4.5 mioluk opsiyonu vardiOkay parladı diye biliyorum yasida guzel. Niye dönsün ki