Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yaz kampı nerede?

atalay imza atmamış o yüzden süre vermemiş hoca acaba gidicekmi imzalamadan

Oyle bir sanslari yok transferde hizli davranmalilar, bunu kendileri de farkinda.

Sirf transfer beceriksizlikleri yuzunden herkes sirt cevirdi bunlardan, bu sefer vaktimiz var diyerek agirdan alamazlar.

Ama basina yanlis isimleri servis etmek gibi hirb bir aliskanliklari var bizim gec haberimiz olur gibi duruyor.

Ki Bonservissiz oyunculari almak istiyorsak elimiz cok daha cabuk tutmamiz lazim

Kruse, balotelli, Babel, luis, herrrera, Brahimi gibi adamlari kacirmamak Lazim en az iki tane gelmeli bunlardan

Ki Bonservissiz oyunculari almak istiyorsak elimiz cok daha cabuk tutmamiz lazim

Kruse, balotelli, Babel, luis, herrrera, Brahimi gibi adamlari kacirmamak Lazim en az iki tane gelmeli bunlardan
Babele istesek 1 temmuzda imzayi attiririz belli ki, turkiyede bu marketten yararlanabilecek yegane takimiz cl kozu ve son 2 yilin sampiyonu

Biraz beceriklilikle hem kiralik hem de bostaki topcularla saglam bir kadro kurabiliriz.

Pasalic, Krunic, Marko Rog tarzı bir orta saha
Skov Olsen ya da Odegaard hücum bölgesine

Welcome to Ajax model football club

Demin mola falan diyordun.

Ne yavşak adamsın ya.

Haydaaa.

Evet sınav bitti kütüphaneye uğradım. Ve PC başında çalışasım yok.

Aldım elime çantamı çıktım okul içimde ki kafe’nin önünde oturdum açık havada dönemin son ödevini okuyacağım birazdan kahvemi yudumlayarak.

Haydaaa.

Evet sınav bitti kütüphaneye uğradım. Ve PC başında çalışasım yok.

Aldım elime çantamı çıktım okul içimde ki kafe’nin önünde oturdum açık havada dönemin son ödevini okuyacağım birazdan kahvemi yudumlayarak.
Ramazan vakti kahve yudumlıcam gibi yavşakça ifadeler de senden beklenirdi tam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt