Enis Sever
Aslan Üye
- 30 Temmuz 2016
- 8.958
- 5.667
- 883
Ah keşke kadromuzda görebilsek.Rakiplerine açıkara fark atmış
sag kanadı trezege ve douglastan kuralım rakipleri çalım manyagı yapalım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ah keşke kadromuzda görebilsek.Rakiplerine açıkara fark atmış
SON DAKİKA | Tanzanya'nın en popüler spor gazetesi olan Bingwa, Henry Onyekuru'nun önümüzdeki sezon da kiralık olarak Galatasaray'da kalıp Şampiyonlar Ligi'nde oynamak istediğini ve bunu Everton'a ilettiğini yazdı.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ne işin var lan senin buradaTanzanya’lı Bingwa gazetesi diyorsa inanırım.
Ne işin var lan senin burada
Senin yalanına sokayım.Gözetmenlikten çıktım şimdi moladayım.
Senin yalanına sokayım.
Elimde foruma giriş verilerin var. Gün boyu buradaymışsın?Yalancıyı tenhada kıstırmıyorlar ya sonuçta.
Ama doğru.
Bklmben haziran sonu- temmuzun ortasina kadar birsey beklemiyorum
Elimde foruma giriş verilerin var. Gün boyu buradaymışsın?
Oyle bir sanslari yok transferde hizli davranmalilar, bunu kendileri de farkinda.
Sirf transfer beceriksizlikleri yuzunden herkes sirt cevirdi bunlardan, bu sefer vaktimiz var diyerek agirdan alamazlar.
Ama basina yanlis isimleri servis etmek gibi hirb bir aliskanliklari var bizim gec haberimiz olur gibi duruyor.
Demin mola falan diyordun.Evet sınav gözetmenliği sırasında da girdim baya 3 saat boyunca itiraf ediyorum.
Sen nerden çıktın ne işin var burada
Babele istesek 1 temmuzda imzayi attiririz belli ki, turkiyede bu marketten yararlanabilecek yegane takimiz cl kozu ve son 2 yilin sampiyonuKi Bonservissiz oyunculari almak istiyorsak elimiz cok daha cabuk tutmamiz lazim
Kruse, balotelli, Babel, luis, herrrera, Brahimi gibi adamlari kacirmamak Lazim en az iki tane gelmeli bunlardan
Demin mola falan diyordun.
Ne yavşak adamsın ya.
Ramazan vakti kahve yudumlıcam gibi yavşakça ifadeler de senden beklenirdi tam.Haydaaa.
Evet sınav bitti kütüphaneye uğradım. Ve PC başında çalışasım yok.
Aldım elime çantamı çıktım okul içimde ki kafe’nin önünde oturdum açık havada dönemin son ödevini okuyacağım birazdan kahvemi yudumlayarak.