Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mario Balotelli: Benim "deli" imajım, İngiliz gazeteciler tarafından uydurulan bir şey. Ben sadece sahada deliyim çünkü kazanmak istiyorum. Saha dışında çok sakinim ve kesinlikle aptal değilim. Bir gün yine Brescia'da oynamak istiyorum ancak bu gelecek sezon olmayacak.

Çok yetenekli tek başına maç alabilecek kalibre de bir isim kafasını sadece futbola verdiği zaman neler yapabileceğini az çok biliyoruz iddia ediyorum Dünya üzerinde Balotelli'yi alıp oynatıp verim alacak tek isim Fatih Terim'dir.

Bu kumar oynanmalı ancak bir ikincisi olmadan takımın potansiyel sorun çıkaracak çocuğu sadece Balotelli olmak üzere şeklinde.

Çok yetenekli tek başına maç alabilecek kalibre de bir isim kafasını sadece futbola verdiği zaman neler yapabileceğini az çok biliyoruz iddia ediyorum Dünya üzerinde Balotelli'yi alıp oynatıp verim alacak tek isim Fatih Terim'dir.

Bu kumar oynanmalı ancak bir ikincisi olmadan takımın potansiyel sorun çıkaracak çocuğu sadece Balotelli olmak üzere şeklinde.

wallah eger istesek harbiden gelir

CL faktoru

bonservis yok

Nice ve Marseille den daha buyuk takim

Istanbul

2+1 senelik sozlesme
3.5M imza parasi
3m senelik

bence raiola bile kabul eder

Babel seviyesinde değil mi? Yapmayın hocam ya 34 yaşına girecek adama 2 milyon imza parası 3 milyon maaş ölü yatırım onun yerine on yaş genci dururken.
Babele veriken para çöpe atılan paradır bu kadar net. İstediği kadar iyi futbolcu olsun miadını doldurmuştur.
Babel'in transferi olsada olur olmasada olur benim için ama yaşından bağımsız bakarsak net Trezeguet'in önünde klas olarak.

Bence iki Skovları alalım Feghouli'yi de ortalarına koyalım , Yunus'u kiralayalım kanat rotasyonu için de bedelsiz Gökhan Töre ve opsiyonlu kiralık Emre Mor'u getirelim.

Müthiş bir forma savaşı olur iyi performans gösteren Avrupa'ya yüksek bedelle transfer yapar.

voleybol içindi bu açıklama ve transferler önceden bitti.fatih hocanın acıklamalardan sonra bi sürpriz olur mu lan

transfer yapin artik yeter yahu

21.30 ABD U20 - Nijerya U20 (TRT Spor)

Ozornwafor 11'de.

D7ll5pzX4AA7_uZ.jpg

Sallamislar gibi geliyor. Arjantinde Musleranin aldigi maasin yarisini alan varmidir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt