İbrahim Anıl
Parçalı Üye
- 11 Temmuz 2016
- 4.756
- 2.196
- 913
muslera zu river ?
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Riverin musleraya parası yetmes
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
muslera zu river ?
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Forumdan bir arkadaş ulaştı instagramdan uğramam için sağolsun, şu an inanılmaz yoğun bir dönemden geçiyorum; Peru'ya taşındım ve buradaki son işlerimi bitirmek için gidip gelmeler yapıyorum ayda 2-3 kere. 7 Temmuz'dan itibaren de temelli kalacağım. Galatasaray'ımızdan uzak olmak koyacak olsa da, seni uzaktan sevmek aşkların en güzeli diyerek yaşayacağız artıkHerkez seni arıyor renktaş)
HosgeldinKim bu adam?
HoşbuldumHosgeldin![]()
Hg ahbab gözümüz yollarda kaldı.Forumdan bir arkadaş ulaştı instagramdan uğramam için sağolsun, şu an inanılmaz yoğun bir dönemden geçiyorum; Peru'ya taşındım ve buradaki son işlerimi bitirmek için gidip gelmeler yapıyorum ayda 2-3 kere. 7 Temmuz'dan itibaren de temelli kalacağım. Galatasaray'ımızdan uzak olmak koyacak olsa da, seni uzaktan sevmek aşkların en güzeli diyerek yaşayacağız artık)
Peru dedi! Hemen liste çıkarınForumdan bir arkadaş ulaştı instagramdan uğramam için sağolsun, şu an inanılmaz yoğun bir dönemden geçiyorum; Peru'ya taşındım ve buradaki son işlerimi bitirmek için gidip gelmeler yapıyorum ayda 2-3 kere. 7 Temmuz'dan itibaren de temelli kalacağım. Galatasaray'ımızdan uzak olmak koyacak olsa da, seni uzaktan sevmek aşkların en güzeli diyerek yaşayacağız artık)
Allah korusun diyorum![]()
Alan - Oyuncu profili
Alan ➤ Çin'den eski futbolcu ➤ Santrafor ➤ Son kulüp: Qingdao West Coast ➤ * 10 Tem 1989, Barbosa, Brezilyawww.transfermarkt.com.tr
kim der?emre mor geliyor der![]()
elmanderkim der?