Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bild 15 dakika önce bir haber girdi: “Max Kruse, Fenerbahçe’nin teklifini değerlendirmeye aldı, İstanbul’a taşınmayı düşünebilir.” 2+1 yıllık bir teklif varmış.

Yilin transferi olur
inşallah kabul edecek kadar eşek değildir düşünsün tabi

Bild 15 dakika önce bir haber girdi: “Max Kruse, Fenerbahçe’nin teklifini değerlendirmeye aldı, İstanbul’a taşınmayı düşünebilir.” 2+1 yıllık bir teklif varmış.

Yilin transferi olur

eski haber, zaten degerlendiriyor suan abd'd tatilde

Refik Y. AKKÜLAH
Nijerya tek stoperle oynuyor o da bizim ozon

Nijeryanın hocasını sevmek lazım
ozornwafor için en doğru yorum arkadaslar

Sezonu 2 kupayla kapatan takımlar

D7mQMXPUwAAdaB-.jpg

VfB Stuttgart, Berline karşı kazanamaz ise, Kümeye düşüyor.

O vakit mutlaka " Didavi " ile ilgilenmek lazım. İyi bir Merkez Orta Saha.

inşallah kabul edecek kadar eşek değildir düşünsün tabi

Herif bize gelse keske biraz manyak Adam ama bu sezon Bundesligada insnilmaz bir sezon gecirdi zaten biraz daha genc Olsaydi Premier Lig falan yapardi

Son büyuk bir Kontrat kapmak isteycektir. Türkiye’ye gelebilir 3 sezon üst seviyede oynar

400 milyon mu ne nufuslari var. Para da bol. Bir de futbol asigi yiginla G. Amerakali var. Zaten Afro Amerikalilar da futbola yonelirse 2. bir Fransa olurlar.
Adamlarin irkinda Afro Amerikali var, Latinler var, Asyalilar var, Almani Polonyalisi Ingilizi hepsi var :)
Allahtan futbola gec basladilar :)

Defans İtalyanlar
Orta Saha Almanlar
Forvet Latinler

Doktorlar Asyalilar

Abooooo

Amerika ve futbol lafı açılmışken ilginç bir bilgi vereyim. Belki bilen vardır tarihte Los Galacticos'u ilk kuran kişi bir Türk. Dünyaca ünlü Atlantis Record'un kurucuları Ahmet ve Nasuhi Ertegün kardeşler zamanında Amerikada futbolu popüler hale getirmek için 1971 yılında Cosmos takımını kurmuş ve takıma dünyaca ünlü futbolcuları transfer etmişler. Bazı transfer ettiği futbolcular Pele,Beckanbeuer,Chinaglia,Johan Neeskens,Carlos Alberto hatta kaleye de Gökmen Özdenak'ın kardeşi Yasin Özdenak'ı almışlar.

Biliyorum ve neredeyse yetişecektim (O kadar 'fosil' im yani!). Yalnız o zamanki faaliyetler daha çok tanıtım amaçlı, tamamen emekli meşhur futbolcular üzerinden yürüyordu. Artık altyapıyı hazırladılar; milli takımları hiç de kolay lokma olmamaya başladı...

Tabi hiç orada bulunmadığım için kesin yargılarda bulunmam pek de doğru olmaz aslında. Ortalama bir USA vatandaşı için ''USA ve Dünya' nın geri kalanı'' gibi bir anlayış söz konusu; denk gelip tanıştıklarım hep böyleydi...

Bild haberi doğru.

Kendi kaynakları doğruladı. 6 Mil. yıllık istiyormuş

47287
@Nuri Aslantas Türk basınına göre diyo la bi de dalga mi gecmisler ne anlamadim. Köpüklü yagiz sabuncuoglunun haberinden bahsetmişler işte

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt