Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sol açık için N’kodou’da mükemmel olur. Sola da Skov Olsen. Alınamayacak futbolcular değil. Galatasaray kalibresinde olan bir takım bunları gözleri kapalı alır. Stoper de eksiğimiz yok zaten. Ön liberoya da yine Fransa’dan oyuncu bakmalıyız. Forvette lazım. Ben forvete Breel Embolo’yu isterdim. En azından kiralayabilsek. Veyahut Danny Welbeck. Gerisini alt yapıdan,gurbetçilerden ve ülke içinden halledebilirdik.

Dies deckt sich auch mit den Info....
7a45f56335455d3f721ac60d58285956.jpg

Kruse iyi oyuncu.

Ama disiplin pek yok. Fenerbahçe takımı ve camiasını düşündüm takdirde, gelsin diyelim :D

Alem yapar :D

Yanilmiyorsam Krusenin mastürbasyon videosu yayilmisti. Rahat birakmazlar burda

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Bild‘in kendi haberi, ki Bild kolay kolay yazmaz, birsey oldugu belli, büyük íhtimalle 2.5 falan teklif etmisler, imza parasiyla 3.5 olur. Almanya‘da bu parasi kazanmak icin 7 Mio. almasi lazim....

Fenere giderse baya Kötü olur Yani

Didavi gelmesin. Defansa katkisi 0, baya cok sakatlaniyor ve assist/gol yapmadagi an oyuna katkisi cok fazla olmuyor. Belhanda net ondan daha iyi

Internationalem Top Klub ve Fenerbahçe ha, Puahahahahaha.
Abi ceviride Türk basını+krusenin gideceği takımdan 6 milyon istediğinden,bi de mario gomez örneğiyle bildin fikir yurutmesinden başka bisey gormedim.sen cevirsene almancan vardır

Kruse transferinde hemen araya girmek lazim, böyle bir kalite Fenere bonservissiz yedirmemek lazim, Sirf fiyati yükselmek icin bile araya girmek lazim

Benim Almancm var. Translate 'e gerek yok.

6 talip ediyor doğru. Ayrıca haber Türkiyeden çıkmış, lakin Bild kendi kaynakları da doğruladı.
Doğrulasin ya ben de net bisey var sandim.daha çok fikir yürütmüşler haberde galiba,fener köpek gibi saldırıyo her yere uefa cezası oncesi

Kruse transferinde hemen araya girmek lazim, böyle bir kalite Fenere bonservissiz yedirmemek lazim, Sirf fiyati yükselmek icin bile araya girmek lazim

Yahu Nuri, sanki aguero geliyor. Burda rvp nanili sezonda, sezon baslamadan en az 40 kisi feneri sampiyon ilan etmisti. Sonuc ortada.

Dogru taktik, dizilis, ve takim ruhu yoksa, birsey olmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt