Halit Bozkurt
Büyük Kaptan
- 18 Ocak 2010
- 21.273
- 7.160
- 2.358
Hay koyayım Kruse’ye.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
6 milyon istediği belli, teklifi doğrulatmayı çeviride anlamadim. Thanks ama biraz zor gelir burayaArif'in yazdıkları doğru.
Yok Bild kendi kaynaklarından görüşme olduğunu teyit ettirmiş. Eğer Bild bunu yazıyor ise doğru olma ihtimali yüksek demektir.Doğrulasin ya ben de net bisey var sandim.daha çok fikir yürütmüşler haberde galiba,fener köpek gibi saldırıyo her yere uefa cezası oncesi
Yok Bild kendi kaynaklarından görüşme olduğunu teyit ettirmiş. Eğer Bild bunu yazıyor ise doğru olma ihtimali yüksek demektir.
Bonservis olmadan Kruse iyi bir hamle olur ama onu idare edebilecek hoca lazım. Ersun yapabilir mi pek emin değilim.
Bizden haber yok ne yapalım sikeciler gundemi mesgul ediyoHay koyayım Kruse’ye.
Kruse denen manyağın yapamayacağı bir şey yok bana göre.Topuk yaylasinda Gang Bang Party var diyorsun renkdas
Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
Morena ve Balotelli cok elzem degil ama Herrera icin beklenir ve deger. Sence kac milyon euroya kadar deger? Ben A. Madrid'in o maaslara cikacagini sanmiyorum ama EPL takimlari belli olmaz. Acaba 20 milyon net mi istiyor yoksa vergisiz mi?
Mario Gomez..
Taraftarlar da Turkler olurDefans İtalyanlar
Orta Saha Almanlar
Forvet Latinler
Doktorlar Asyalilar
Abooooo
Diyelim.Mitroglou'dan daha fazla oynar..Hayırlı olsun diyelim mi?
250.000 dolar verdiğimize göre aldık,9 aydır izliyomuşuz keretayıBiz Bu owornwaforu resmi olarak aldikmi almadikmi renkdaslar?
Biz Bu owornwaforu resmi olarak aldikmi almadikmi renkdaslar?