Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bild yanilmaz futbol konusunda. Ama Kruseye senelik 6 milyon veren en kisa zamanda ebesini de görebilir.

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Doğrulasin ya ben de net bisey var sandim.daha çok fikir yürütmüşler haberde galiba,fener köpek gibi saldırıyo her yere uefa cezası oncesi
Yok Bild kendi kaynaklarından görüşme olduğunu teyit ettirmiş. Eğer Bild bunu yazıyor ise doğru olma ihtimali yüksek demektir.

Bonservis olmadan Kruse iyi bir hamle olur ama onu idare edebilecek hoca lazım. Ersun yapabilir mi pek emin değilim.

Yok Bild kendi kaynaklarından görüşme olduğunu teyit ettirmiş. Eğer Bild bunu yazıyor ise doğru olma ihtimali yüksek demektir.

Bonservis olmadan Kruse iyi bir hamle olur ama onu idare edebilecek hoca lazım. Ersun yapabilir mi pek emin değilim.

Topuk yaylasinda Gang Bang Party var diyorsun renkdas

Ozornwafor 2.yari sınıfı geçti diyebiliriz

valentine-ozornwafor-of-nigeria-during-the-fifa-u20-world-cup-match-picture-id1146073352
valentine-ozornwafor-of-nigeria-runs-with-the-ball-during-the-2019-picture-id1151615340
yusuf-abdurisag-of-qatar-competes-with-valentine-ozornwafor-of-the-picture-id1145828607

Biz Bu owornwaforu resmi olarak aldikmi almadikmi renkdaslar?

Morena ve Balotelli cok elzem degil ama Herrera icin beklenir ve deger. Sence kac milyon euroya kadar deger? Ben A. Madrid'in o maaslara cikacagini sanmiyorum ama EPL takimlari belli olmaz. Acaba 20 milyon net mi istiyor yoksa vergisiz mi?

20 milyon imza parası deniyor işte

Büyük ihtimal hem kendi hem de menajeri varsa onun toplam ücretidir.Yaşından dolayı çok riskli bir hamle olarak görüyorum.Artık böyle transfer işlerine girmemeliyiz kanımca.Sikot ekibi şu son transferlerle güven verdi bırakalım bildikleri işi yapsınlar derim

"Kruse nin yılllık ücretini duyan ali koç, acundan kaç sms edeceği konusunda araştırma yapmasını istedi."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt