Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2 kere üst üste sampiyon olmusuz. FFP kisitlamasi sürecinde çok iyi gelir elde ettik. Her sekilde kardayiz. Bu paralari carcur etmek dogru olmaz. Marcao Luyindama gibi scout transferleriyle sezona girsek agzimi açmam su an. Ama dogru yerlere takviye yapilmali.

Ama adim gibi eminim hocanin akli baska yerlerde. Avrupadan bir kupa daha getirmeden rahat etmeyecek. O yüzden çok hareketli bir dönem bekliyorum.

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Habere bakmadim ama kesin kaynak burasıdır

Geri bakildiginda Bu FFP basimiza gelen en güzel ceza diyebilirmiyiz beyler?

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Balotelli pişmanlıktır, hoca zaten aldırmaz, zaten Avrupa'da hangi büyük takım istiyor ki ? Adam sırf kendine oynuyor, takım oyununa uygun değil, herkesle huzursuzluk yaşıyor, aynı takımda üst üste oynayamıyor, gittiği her yerde serbest bırakılıyor, tam fenerlik futbolcu inş. 3 yıllık yüksek maaşla itelerler.

William d'avila'nin menajerligi yaptigi oyuncular:

Alt yapidan Abdussamed Karnucu, Celil Yuksel ve Ferhan Evren, bunlarin yaninda Badou Ndiaye, Onyekuru, Belhanda, Trezeguet, Garry Rodrigues, sivas'dan Emre Kilinc, Ozornwafor (Ozornwafor scout ekibinin izledigi oyuncu mu, yoksa william d'avila'nin onerisi mi?)

Baya nijeryali oyuncu da var, Samuel Kalu, Moses Simon, Esiti, Etebo, Emmanuel Dennis

Takımın yarısının menajeriymiş maşallah.

O değil de yazmayı unuttum zamanında, 26 Mart akşamı İstanbul Atatürk hava limanında uçuştan önce THY'nin lounge'unda Garry'i gördüm ahahaha. Baya ufak tefek geldi gözüme.

pukki dışında bir golcüye daha ihtiyaçları var ve bunun için de diagne transferini parası neyse verip gerçekleştirmeliler gibi birşeyler diyor haberde inşallah gerçekleşir

keşke şöyle bir forvetimiz olsa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt