- 19 Şubat 2009
- 22.364
- 3.972
- 2.483
Win Win ? Fenerbahçe ceza alırsa tamam ama bana ceza almayacaklar gibi geliyor.İstersen sen 50 mio ben 50 mio verelim. ffpye GS den ciktigi gozukuyor. Emrede de oyleydi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Win Win ? Fenerbahçe ceza alırsa tamam ama bana ceza almayacaklar gibi geliyor.İstersen sen 50 mio ben 50 mio verelim. ffpye GS den ciktigi gozukuyor. Emrede de oyleydi
Bu birtek Diagne için geçerli degil sanirim
Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
"3 milyon ver önümüzdeki yıl için transfer edilecek." Denseydi güzel olurdu. En azından kasadan para çıkmazdı.Az zorlasak 4'e alırdık işte Bennacer'i![]()
Yengenin suratı hariç muhteşemde ismi ne yav? Adını sır gibi saklıyorlar herhalde?Ben babel in eşine baktım, yenge muhteşem
Hazır Senegal'de televizyon programlarına çıkmaya başlamışken orada kalsın yeni kariyerinde başarılar dileriz kendisine

Babel transferi perşembeden önce açıklanmaz ama babel Galatasaray’ın da kaptanı olacak
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
birseyler yiyecekler. en kötü bizim gibi aldigin kadar sat.Win Win ? Fenerbahçe ceza alırsa tamam ama bana ceza almayacaklar gibi geliyor.
babele gelene kadar 50 tane adam var ne kaptanı yavBabel transferi perşembeden önce açıklanmaz ama babel Galatasaray’ın da kaptanı olacak
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
tetteh denen elemanı ben de izledim ve bende cyle ların mustafa pektemek yasak aşkının meyvesi izlenimi uyandırdı