Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tff 1923 yılında kurulmuş aradan 96 yıl egeçmiş bunun 2, 3 yılını çıksak son 93 yılda türk futbolunda yabancı sınırlaması vardı ve elde ettiğimiz başarı yok denecek kadar az geçmişte ortada bir başarıda varsa yine bizim sayemizde uefa, süper kupa ve aynı oyuncuların oynadığı dünya kupası üçüncülüğü birde avrupa şampıyonasında üçüncülük ve yabancı sınırlaması varken kuluplerin bukadar borçlanması......

şimdi yeni bir sisten oluşturulmuş sınırsız yabancı diye (onda da sınır var hadi neyse) adamlar iki yılda üç yılda sistemin yanlış oluğunu anladılar ve kısıtlamaya gitmekten bahsediyorlar ya vizyon ön görülü yöneticilerimiz......

ingiltere eleştiriliyordu bu konuda geri adım atmadılar şimdi haklılıkları ortada dünyada düzenlenen iki öenmli kupa finallerinde 4 takımları var......

Deniz Türüç,Nuri şahin,Hakan Çalhanoğlu ve risk gibi gozukse de Emre mor hamlesi olmali.bunlarin hepsine parayi pasip alacaksin abi.Yerli kalitemiz yerlerde.Hem bunlari alirsak yabanci kisitlamasini da getirmezler.

LINEUP111559083220035.webp

Emre Mor ve Umut Bozok hem genç hemde kulübeden gelip katkı sağlayacak isimlerdir ayrıca an itibariyle her ikisi de fırsat transferidir ...

Boufal
Brahimi
Khazri

Arap topcu istiyorum

Boufal acayip bir topçu kafasını futbola versin bizim ligin messisi olur bu kadar iddialıyım.. ispanyada izlemedim ama southamptonda dönem dönem çok parlamıştı.. Bu tarz bir adam daha tanıyorum townsend o da beğenilmeyip newcastlea kiralık gitmişti yanılmıyorsam düştükleri sezondu ara ara müthiş oynamıştı şu an crystal palaceın en önemli 2-3 isminden biri.. Boufalın kafası rahat olmalı mutlaka bambaşka bir oyuncuya dönüşebilir..

Brahimi ütopik bir isim şimdilik bonservisi yoktu sanırım 2-3 sene sonra gelebilir buralara. Khazri de keza zor tunusta çok dikkat çekmişti üstüne güzel bir sezon geçirdi..
Bu 3lüden gelme ihtimali olan Boufal celtaya gittiyse ŞL faktörüyle buraya da kiralanabilir..

Kayseri ne kadara aldı acaba Mensah'ın bonservisini açıklamamışlar. 10 mio ya satarlar bir sezon sonra.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt