Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Salih Uçan'in ise Empoli küme düşünce opsiyon ile serbest kaldığı söyleniyor , doğruysa hiç düşünmem alırım.

Şu Slavia Prag'ın orta sahası Soucek'i çok övüyorlar.
Slavia Prag'ın bu sene çok maçını izledim. Şampiyonlar Ligi playoff'ta Dinamo Kiev'e elenerek Avrupa Ligi'ne gittiler. Zenit, Bordeaux ve Kopenag'ın olduğu gruptan 2. olarak çıktılar. Son 16'da Sevilla'yı elediler. Çeyrek finalde güç bela Chelsea'ya elendiler. İngiltere'deki maç 4-3 bitmişti ve takım kaptanları Soucek 1 gol 2 asist yapmıştı.

Soucek 24 yaşında ciğersiz orta sahanın her bölgesinde oynayabiliyor ve fizik üstünlüğü ile boy avantajı ile çok goller atabiliyor. Ayrıca asistçi bir orta saha. Bizim Ndiaye ve Fernando'yu cebinden çıkarır anlayacağın. Tek eksik yanı her ne kadar Slavia Prag'ta kaptan olsa da bir Melo gibi, bir Sneijder gibi, bir Hagi gibi takım liderliği yapamaz. Bizim takıma ayrıca takım liderliği yapacak winner karakterli hırslı önder bir orta saha daha lazım.

Yine de birileri bizim scout ekibine, Abdurrahim Albayrak'a Fatih Terim'e falan bu Soucek'in ismini mırıldansın. Transfermarkt piyasa değeri 6 milyon euro olarak gözüküyor. Slavia Prag ile pazarlıklar sonucu 3-5 civarı bonservise alınabilir. Yıllık maaşı da düşük olur. Fernando ve Ndiaye'nin toplamın 5'te 1'i maaşına oynayarak onlardan 5 kat daha fazla verim verir. Ben kefilim.

Son düzenleme:
Slavia Prag'ın bu sene çok maçını izledim. Şampiyonlar Ligi playoff'ta Dinamo Kiev'e elenerek Avrupa Ligi'ne gittiler. Zenit, Bordeaux ve Kopenag'ın olduğu gruptan 2. olarak çıktılar. Son 16'da Sevilla'yı elediler. Çeyrek finalde güç bela Chelsea'ya elendiler. İngiltere'deki maç 4-3 bitmişti ve takım kaptanları Soucek 1 gol 2 asist yapmıştı.

Soucek 24 yaşında orta sahanın her bölgesinde oynayabiliyor ve fizik üstünlüğü ile boy avantajı ile çok goller atabiliyor. Ayrıca asistçi bir orta saha. Bizim Ndiaye ve Fernando'yu cebinden çıkarır anlayacağın. Tek eksik yanı her ne kadar Slavia Prag'ta kaptan olsa da bir Melo gibi, bir Sneijder gibi, bir Hagi gibi takım liderliği yapamaz. Bize takım liderliği yapacak winner karakterli hırslı önder bir orta saha lazım.

8 numara oynamaz mı?

Soucek uyar arkadaşlar yanına da şöyle kaliteli hareketli pas tekniği üst düzey bir 8 bulduk mu tadından yenmez.

İzledin mi bu sezon nasıl oynuyor nedir ne değildir ?

Açıkçası İtalya Liginde ahım şahım bir performans sergilemedi ama kariyerini bitiren olay İtalya Ligine gitmesi zaten. Salih'in daha geniş alanlar bulabileceği liglere gitmesi gerekti. Fenerbahçe'den 2 senelik Roma değilde bizim Bruma'yı kiraladığımız gibi bir İspanyol takımına gitmiş olsaydı şuan başka şeyler konuşulabilirdi. Gitti bir de yedek kaldı , bunu yapmaması lazımdı.

Direk Roma yerine Real Sociedad falan bile o kadar iyi olurdu ki onun için. Emre Çolak öyle yapmadı mesela Deportivo'ya gitti , başarılı oldu düşseler bile piyasası iyiydi ama çevresi ve kafa yapısı bozdu. Türkiye Liginden İspanya Ligine giden oyuncuların geneli orda tutmuştur , Donk,Bruma örneği yakında. Cenk Gönen gibi isimleri hariç tutuyorum.

Salih ile Atalay arasında ne fark var?

Salih'in son halini izlemediğim için soruyorum.

Salih için Sion ve İtalya Ligi maceraları bir tecrübe diye düşünüyorum , ama şöyle bakacak olursak Atalay daha dar alan oyuncusu , Salih daha teknik gibi geliyor bana. Yerli sınırı gelecekse ikisini de kadromda tutar Selçuğu bıraktırırım.

Salih için Sion ve İtalya Ligi maceraları bir tecrübe diye düşünüyorum , ama şöyle bakacak olursak Atalay daha dar alan oyuncusu , Salih daha teknik gibi geliyor bana. Yerli sınırı gelecekse ikisini de kadromda tutar Selçuğu bıraktırırım.

Salih'i en son izlediğimde ki bu en az 2-3 sene öncedir bitik durumdaydı.

Acaba O'na çaba sarfedeceğimize bizim alt yapıdan birileriyle mi uğraşsak diye düşündüm.

Şu an durumu daha iyiyse bilemiyorum tabi.

Salih'i en son izlediğimde ki bu en az 2-3 sene öncedir bitik durumdaydı.

Acaba O'na çaba sarfedeceğimize bizim alt yapıdan birileriyle mi uğraşsak diye düşündüm.

Şu an durumu daha iyiyse bilemiyorum tabi.

Dediğim gibi yerli sınırında seneye Salih için bile 3-4M gibi paralar konuşulacağına emin olduğum için şimdiden böyle isimleri kadroya katmak lazım.

Şuan yüzüne bakmadığımız isimlere seneye mecbur kalıcaz.

Salihi şyi Biliyorum bucada çok oturdum çocuk hasta Galatasaraylı bedava gelicekse gelsin Galatasaray aşkından ötürü kendini bulabilir ben bu yoklukta Gökhan Salih Şener falan hayır demem

Arkadaş son Avrupa maçlarında sürpriz başarı yakalayan genç takımlara bakacaksın. Scouting buralardan yapıp genç oyuncu alacaksın. Dinamo Zagreb mesela bizi güle oynaya eleyen Benfica'yı neredeyse eleyecekti. Evlerindeki ilk maçı 1-0 yendiler. Portekizdeki maçta 78. dakikada 1-0 yaparak uzatmaya götürdü maçı Benfica ve uzatmada elediler Dinamo Zagreb'i

Alın size Dinamo Zagreb'in orta sahası Daniel Olmo (21), Amer Gojak (22) İvan Sunjiç (22)

Özellikle Barcelona u-18 alt yapısında yetişen 21 yaşındaki İspanyol 10 numara Dani Olmo bu sezon Dinamo Zagrep'te harikalar yarattı. 2 sezon daha böyle oynarsa 30-40 milyon euroları bulur fiyatı. Şimdi aldın aldın 3-5 milyon euroya yoksa sonra hayatta alamazsın. Bizim Belhanda'yı suya götürür susuz getirir.

William d'avila'nin menajerligi yaptigi oyuncular:

Alt yapidan Abdussamed Karnucu, Celil Yuksel ve Ferhan Evren, bunlarin yaninda Badou Ndiaye, Onyekuru, Belhanda, Trezeguet, Garry Rodrigues, sivas'dan Emre Kilinc, Ozornwafor (Ozornwafor scout ekibinin izledigi oyuncu mu, yoksa william d'avila'nin onerisi mi?)

Baya nijeryali oyuncu da var, Samuel Kalu, Moses Simon, Esiti, Etebo, Emmanuel Dennis
Biz transfer etmeden önce davilla ın değildi, büyük ihtimal menajeri yoktu, İstanbula gelip imzayı attığı süreçte menajerliğini aldı Ozornwaforun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt