Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Al sat dengesi çok kritik hadise bir an önce iyi bir satış yapmak lazım ...

Onyekuru tekrar kiralansın
Bedava Babel ve Töre
3m civarı Deniz Türüç
Ofans için yeterli bence

Diagne ve Belhanda satılırsa yerlerine planlar hazırdır zaten..

En önemli nokta orta saha avrupada başarı istiyorsak orta saha değişmeli... Sözleşme uzatırlarsa Mustafa Kapı ve Atalay da şans bulur
4.stoper Işık Kaan ya da Ogün Çalışkan olur sağ bek Mariano giderse de Douglas ya da Şener gelir bedava

Nasıl yeter ya. Belhanda , Diagne sezon içinde destekledim ama bu adamlarla sistem oyna ya maz sın

Ona katılırım ama Skov gibi isimleri 10-15 milyon euro etmeden bulmak lazım. Mesela Belhanda’yı satıp gelen bütün parayı Skov’a veremeyiz demek istediğim bu.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Aynı düşüncedeyiz hocam. Ama bonservisi yok diye +30 lara gerek yok.Madem kalite katacağız git andreas pereira, hector herrera gibi isimlere gitmemiz lazım.Ama hocanın bir bildiği var diyorum.

Babel çok mantıklı bir hamledir aldigin kadar sat kuralı na girmiyor bonservissiz olduğu için 2020 avrupa şampiyonasında milli takıma seçilmek için kariyer performansını vericek görürsünüz 1 + 1 opsiyonlu harika olur

Nasıl yeter ya. Belhanda , Diagne sezon içinde destekledim ama bu adamlarla sistem oyna ya maz sın
Düşünsene Cl de çeyrek falan oynayacaksın.Belhanda Başakşehir maçında yaptığı hareketleri yapıyor yada fener maçındaki gibi ilk yarı sarı görüp "bu kesin atılır" düşüncesiyle devre arasında oyundan çıkarmak zorunda kalıyoruz

Düşünsene Cl de çeyrek falan oynayacaksın.Belhanda Başakşehir maçında yaptığı hareketleri yapıyor yada fener maçındaki gibi ilk yarı sarı görüp "bu kesin atılır" düşüncesiyle devre arasında oyundan çıkarmak zorunda kalıyoruz

Aynen öyle topu adamla kavga etmek için ayağında bekletti bir ara resmen.

Skov olsen e o parayı vereceksin sonra orta sahada donk mu oynayacak, fm oynuyorsunuz burda sanki, parayı orta sahaya gömeceksin babel bedava alacaksın bir de kanat kiralayalım onyekuru ya da başkası

Seneye Avrupa şampiyonası var ve Babel milli takımda oynuyor 2 sn düşünün sonra Babel nasıl oynar anlarsınız

Skov olsen e o parayı vereceksin sonra orta sahada donk mu oynayacak, fm oynuyorsunuz burda sanki, parayı orta sahaya gömeceksin babel bedava alacaksın bir de kanat kiralayalım onyekuru ya da başkası
katılıyorum

futbolda en önemli konu iskelet

kaleci
2 stoper
2 merkez ortasaha
1 forvet

bu iskeletlerin iyi olduktan sonra diğerleri ekstraya giriyor

diğer mevkiler ne kadar iyiyse o kadar güçlü olursun

ama iskeltin bozuksa dünyanın en iyi sağ beki ve sol beki sende olsa BOŞ

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt