Enis Sever
Aslan Üye
- 30 Temmuz 2016
- 8.958
- 5.667
- 883
ozaman mensahı 4 milyona kiralayalım sonradan bedavaya bonservisini alalım.hayır.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ozaman mensahı 4 milyona kiralayalım sonradan bedavaya bonservisini alalım.hayır.
Sen ne sanıyordun ki?marcao 400 almış yarım sezon
semih her türlü fazla almış ondan şaka gibi
Portekiz Gazetesi A BOLA, Galatasaray'ın Tondela takımında forma giyen Tomane'yi transfer etmek istediğini iddia etti. ( 31 maç / 12 gol )
ondan sonra stopere yeni adam aramamız lazım ki marcao'nun 8 numara nasıl oynıycagı kocaman bir ? teoride iyi duruyor ama öyle bir riske degmez yani..
[/QUlan stopere ozan gelecek ya
lan stopere ozan gelecek ya neresini anlamadın 3'lü defans mı oynayalım o zaman bu 8 numara kıtlığında fernando ve ndiaye çöplerine mi güveniyonondan sonra stopere yeni adam aramamız lazım ki marcao'nun 8 numara nasıl oynıycagı kocaman bir ? teoride iyi duruyor ama öyle bir riske degmez yani..
buyur renktaşTakımı ligde 40 gol atmış, 12'sini bu arkadaş atmış. 6 da asisti var. Marcao gibi bir transfer olabilir. Videosu var mı?
bu adam nedir necidir![]()
valla 400bin sanmıyodum açıkçası :dSen ne sanıyordun ki?![]()
vay bee şarrap gibi bir golü bilmeyen yoktur heraldeAnlatıyor videoda önceden izlemiştim
Pes'in Türkçe spikerliğini yapan Hasan Mustan'ı biliyorsan yıllardır bu oyuncuyu alıp kariyer yapıyordu.Göz ucuyla baktığım videolarda bu kim yaw demişliğim vardır.Gelirse güzel enstantane olur![]()
ozan'ın almanyada piyasası oluştu bize salcaklarını sanmıyorum . adam stoper iyi işte hocam adamın dengesini bozmaya ne gerek var .8 numara da bulsunlar scout,terim felanlan stopere ozan gelecek ya neresini anlamadın 3'lü defans mı oynayalım o zaman bu 8 numara kıtlığında fernando ve ndiaye çöplerine mi güveniyon
![]()
Últimas notícias de Nacional em Portugal | A Bola
Acompanhe as notícias de Nacional de hoje com cobertura em direto, entrevistas exclusivas e vídeos. Mantenha-se atualizado com as últimas notícias no seu telemóvel.www.abola.pt
![]()
Tomané - Oyuncu profili 25/26
Tomané, 33, Portekiz ➤ Avs Futebol, 2025'den beri ➤ Santrafor ➤ Piyasa Değeri: 150 bin € ➤ * 23 Eki 1992, Fafe, Portekizwww.transfermarkt.com.tr
Zaten herkes adamın yıllık 800 bine oynayacağını görünce verilen bonservise ses etmedi renktaş. Luyi de bu yöntemle geldi. O da Semih'ten az kazanıyor diye biliyorum.valla 400bin sanmıyodum açıkçası :d
Tomanenin Sportinge karsi attigi gol
Tomanenin Sportinge karsi attigi gol
pastore 8 noya ilaç olurRoma'da 6 oyuncunun takımla ilişiği kesildi. —Kolarov —Dzeko —Pastore —Manolas —Nzonzi —Perotti.
çökelim