Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ondan sonra stopere yeni adam aramamız lazım ki marcao'nun 8 numara nasıl oynıycagı kocaman bir ? teoride iyi duruyor ama öyle bir riske degmez yani..
[/QUlan stopere ozan gelecek ya
ondan sonra stopere yeni adam aramamız lazım ki marcao'nun 8 numara nasıl oynıycagı kocaman bir ? teoride iyi duruyor ama öyle bir riske degmez yani..
lan stopere ozan gelecek ya neresini anlamadın 3'lü defans mı oynayalım o zaman bu 8 numara kıtlığında fernando ve ndiaye çöplerine mi güveniyon

bu adam nedir necidir :D

Anlatıyor videoda önceden izlemiştim

Pes'in Türkçe spikerliğini yapan Hasan Mustan'ı biliyorsan yıllardır bu oyuncuyu alıp kariyer yapıyordu.Göz ucuyla baktığım videolarda bu kim yaw demişliğim vardır.Gelirse güzel enstantane olur :D

Anlatıyor videoda önceden izlemiştim

Pes'in Türkçe spikerliğini yapan Hasan Mustan'ı biliyorsan yıllardır bu oyuncuyu alıp kariyer yapıyordu.Göz ucuyla baktığım videolarda bu kim yaw demişliğim vardır.Gelirse güzel enstantane olur :D
vay bee şarrap gibi bir golü bilmeyen yoktur heralde :D Abola güvenilir kaynak sanırım oyuncunun maliyetide 1 milyon civarı

lan stopere ozan gelecek ya neresini anlamadın 3'lü defans mı oynayalım o zaman bu 8 numara kıtlığında fernando ve ndiaye çöplerine mi güveniyon
ozan'ın almanyada piyasası oluştu bize salcaklarını sanmıyorum . adam stoper iyi işte hocam adamın dengesini bozmaya ne gerek var .8 numara da bulsunlar scout,terim felan

Son iki sezonda 16 sarı 2 kırmızısı var. Demek ki presçi agresif bir oyuncu. İyi olabilir. İzlemek lazım..

Roma'da 6 oyuncunun takımla ilişiği kesildi. —Kolarov —Dzeko —Pastore —Manolas —Nzonzi —Perotti.

çökelim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt