Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Görüyorum ki forumda Semih Kaya, Gökay Güney tartışması çıkmış. Fatih Terim ne derse o. Semih Kaya kalmalı diye düşünüyorsa kalmalıdır. Yok, Gökay, Semih'ten daha iyi, daha fazla şansı hak ediyor derse Gökay oynar.Hiç birimiz Fatih babadan daha fazla futbol bilgisine sahip değiliz. O kadar...

Haaa yeri geldiğinde eleştiririz orası farklı.

Devre arasında Semih'i almazdı devre arasında Semih'i almazdı. Ya renktaş anladık hoca Semih'i aldı eyvallah da bu adamı çat diye A Takıma almak istemedi belli ki. Ona bakarsan eğer 4. stoper için Gökay'ı yeterli görmeseydi 5 yıllık sözleşme yenilemezdi. Gönderirdi adamı senin mantığına göre.
Gökay'ı stoper olarak bence düşünmüyor, ön libero olarak düşünüyor benim görüşüm tabi, as kadro da toplam 9 maçı var 2 sinde stoper oynamış sadece. Diğer maçlarda önlibero ve merkez ortasaha, maçta da sağbek.

Gökay'ı stoper olarak bence düşünmüyor, ön libero olarak düşünüyor benim görüşüm tabi, as kadro da toplam 9 maçı var 2 sinde stoper oynamış sadece. Diğer maçlarda önlibero ve merkez ortasaha, maçta da sağbek.
Hocam bu adam zaten ön libero orijinli. Ama son yıllarda stopere evrildi diye biliyorum. O stoper oynadığı içi maç büyük ihtimalle son zamanlarda oynadıklarıdır.

Hocam bu adam zaten ön libero orijinli. Ama son yıllarda stopere evrildi diye biliyorum. O stoper oynadığı içi maç büyük ihtimalle son zamanlarda oynadıklarıdır.
Bolu maçında Stoper oynattıktan sonra yine Bolu maçında sağbek, Hatay maçında da Merkez orta saha oynamış, hocanın görüşü ama sonuç olarak Semih'i komple gömmenin alemi yok, bu adamın buraya o kadar emeği var, para kazandırarak gitmiş, her zaman sadakatini göstermiş, kanıtlamış biri, yetenekleri sınırlı olabilir ama çöp değil.

yav bu Marcao ve Luyindama'yı iyi güzel bulduk tuttular iyi hoş da

hatta bu Tomane'yi de alırsak bunlar gibi iyi çıkma ihtimali yüksek lakin

şu takıma biraz da tanınmış bir yıldız oyuncu alın yahu

nerede Drogba, Elmander, Baroş, Podolski tarzı CL tecrübesi olan bir forvet Falcao Balotelli ikilisinden birinin yanına olabilir Tamone midir nedir

Bolu maçında Stoper oynattıktan sonra yine Bolu maçında sağbek, Hatay maçında da Merkez orta saha oynamış, hocanın görüşü ama sonuç olarak Semih'i komple gömmenin alemi yok, bu adamın buraya o kadar emeği var, para kazandırarak gitmiş, her zaman sadakatini göstermiş, kanıtlamış biri, yetenekleri sınırlı olabilir ama çöp değil.
Ya adam çok iyi Galatasaraylı ama taraftarın yüzde 90'ına göre çöpoğlu çöp işte sorun orada. Sen çöp değil diyorsun taraftarın çoğu çöp diyor.

Tomanenin fm profilini atabilicek biri varmı ?

47421

1 yıl ilerdeyim o yüzden az da olsa ufak profil değişimi olmuş olabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt