- 24 Mayıs 2009
- 17.297
- 20.269
- 2.643
Ahmet Ercanlar geçen yılın sonunda Fenerin transferlerini değerlendirmiş (nasıl öveceğini şaşırmış gerçi)
Şimdi bu adamı baz alabilir miyiz? dasgefas
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mitroglou kaliteli bir oyuncu. Fizik durumunu duzeltirse ki yaz kampı var çok rahat bu takımın as santraforu olur. Diagneden falan fersah fersah üstün olduğuda zaten gözle görünen bir gerçek.Mitroglou ve Tomane ikilisi bizim yükümüzü üstlenemez. İkisi de yedek forvet kategorisinde. Eğer isimli veya potansiyelli biri alınacaksa forvet mevkisine alınmalıdır. Burası GALATASARAY...
andy carrol u beğeniorum ben ya fizigiyle bizim ligde fark yaratır.
İşin daha komiği fbliler tweetlerin altında bu adamların yanında Hasan Ali mi oynayacak diye Hasan Ali ye nefret kusmuş. Şimdi tapıyolar takımdaki en iyi oyuncu diye hahahahahah
Ahmet Ercanlar geçen yılın sonunda Fenerin transferlerini değerlendirmiş (nasıl öveceğini şaşırmış gerçi)
Şimdi bu adamı baz alabilir miyiz? dasgefas
Şerefsiz Atletico yüzünden Forlan gibi bir herifi izleyemedik GS formasıyla. Reyes de gelse bence çok iş yapardı o zamanlar...Eski nöbetler baya güzeldi ya. ben o zaman da üyeydim ama genelde okurdum. 2011 yazında muslera yerine başka bir adam gelecek diye yangın çıkmıstı burda. forlan ujfa reyes. 8 sene geçmiş üzerinden ama dün gibi hala.
Şerefsiz Atletico yüzünden Forlan gibi bir herifi izleyemedik GS formasıyla. Reyes de gelse bence çok iş yapardı o zamanlar...