Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet yeni 6 numaramızı, 8 numaramızı, 10 numaramızı ve forvetimizi sabırsızlıkla bekliyoruz.

Tabi daha öncesinde Diagne'nin 15 milyon, Belhanda'nın 10 milyon ve Fernando'nun 5 milyon euro civarı fiyatlara satışını bekliyoruz.

Bu transfer sezonu oldukça uzun olacak. 10 gün sonra resmen açılıyor ve yaklaşık 2 ay sürecek. Hayırlısı diyelim.

okan buruk -- başakşehir. itibarı biraz iyileştirir

iyi para lakin o paraya Feghouli kadar katkı verecek bir oyuncu bulabilir miyiz orası muallak. Bence bu sezon ki şampiyonluğumuza en çok katkı yapan iki oyuncudan biri Feghouli, diğeri Muslera. Daha sonra Onyekuru gliyor. 4. sayamıyorum.
kesinlikle buluruz . soso takımın en iyisi ama fiyatını buldummu satmamız lazım porto , benfica bunlar böyle yapıyor yerini rahat doldururuz. en basiti skov u alırız en basitini söylüyorum

Son 1 buçuk ay bu takımı toplayan adamdi. Ayrıca onun kadar kalitelisini alabilmemiz çok zor. Yaşıda fazla değil.

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
31 yaşında yıllık 3,3 milyon euro kazanan Fernando'yu 5 milyon Euro'ya satıp sözleşmesi biten 29 yaşındaki Hector Herrera'yı bonservissiz imza parası vererek almak 2 yıllık sözleşme yapmak daha mantıklı bir iş olurdu. Tabi bize gelir mi ne kadar maaş ister orasını bilmiyorum.

31 yaşında yıllık 3,3 milyon euro kazanan Fernando'yu 5 milyon Euro'ya satıp sözleşmesi biten 29 yaşındaki Hector Herrera'yı bonservissiz imza parası vererek almak 2 yıllık sözleşme yapmak daha mantıklı bir iş olurdu. Tabi bize gelir mi ne kadar maaş ister orasını bilmiyorum.
Bugüne kadar böyle fırsatları hic degendiremedikki dostum. Bana kalsa ben Fernando Herrera birlikte isterim ama getiremezler.

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

.
Screenshot_2019-05-29-17-18-21-600_com.twitter.android.webp

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt