Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şimdiye kadar en çok beğendiğim kadro tek soru işareti feghouli orada yeterli olur mu defans katkısı sıfır ve pas bağlantıları ile sutunu engellediler mi Feghouli biter
Simen Jukleröd - Oyuncu profili 18/19 sol beke bunu da alabiliriz ama bilmiyorum alberto moreno kendini toplayabilir mi.

feghouli bence serbest olarak daha cok is yapar. özellikle bizim ligde sorun olacagini sanmiyorum.

forvette nasil bir profil oynatacagimizi da merak ediyorum acikcasi ama diagne gibi yeteneksiz bir adam olmamali

baskiyi kaldirabilecek bir golcü lazim.

Fizik olarak evet de bu çocuktan hücum pres yapsın takım defansına yardım etsin gibi şeyler bekleyemeyiz yapmıyor yani yaptığını görmedim ben izlediğim maçlarında

Bir de daha pozisyon bilgisi gol sezisi filan tam oturmamış bence çok mantıklı bir seçenek değil ama bunları kazandırabilirsek acayip bir forvete dönüşür. Mesela Onyekuru elimizde çok gelişti bu sene ilk geldiğinde gerçekten sıkıntılı bir adamdı şimdi kendisini 1 kademe yukarı taşıdı bence şans bulsa EPL'de bile iş yapacağına inanıyorum

Hiddetlendigim falan yok kusura bakma alınmani gerektirecek birşey demedim sadece onyekuru dururken Babeli orada gormeyi yakıştıramadım o kadar

Yok be kardeşim ne alınması. Yani bizim içimizden geçen oyuncular. Sıkıntı yok. Ki ben Babel’in gelmesinden yana değilim. Onyekuru için de geçerli. Ben daha farklı bir oyuncunu alınmasından yanayım.

Fatih Öztürk denen hırbo kupa finalinde yaptığı çiğ hareketlerden sonra bu kulübe top toplayıcı bile olamaz. Altay Bayındır'ı alsınlar takasla falan Muslera sonrası içinde yetiştiririz. Tafo ve Musleradan öğrene öğrene ilerler.

Altay Bayındır
Kaan Ayhan / Ertuğrul Ersoy
Deniz Türüç
Gökhan Töre / Emre Mor
Umut Bozok

Akla yatan bir yerli operasyonu

Moses seneye konsantre olur bu sezon zaten bitik olduğu için pek sallamadı. Brahimi+Kruse gelirse şampiyonuz o ileri üçlüyle. Kruse santrafoda iş yapabilir mi bilmiyorum. Ama bu sene bize gelecek olan forvetler şanslı olacak, moses-brahimi kanatlardayken zaten adama 10 gol garanti attırır

:asd::asd::asd:

@Murat Saylak bunlar harbiden salak yahu, kimsede demiyor bu stoper ikilisi ve sag ve solbek arti kaleciyle nasil sampiyon olacaz

Artık mücadele gücü olmayan sahada koşmayan adamlara yer yok futbolda inşallah bizde bu doğrultuda devam ederiz. Mesut Özil olsan bile sahada boş boş durmana kimse müsaade etmez artık Özil'in bu seviyede var olabileceğine inanmıyorum çünkü futbol eskisi gibi değil yoksa yetenek olarak De Bruyne'dan Christian Eriksen'den çok aşağıda olmadığına inanıyorum ama De Bruyne sahada kıpkırmızı olana kadar mücadele ediyor Özil sahada boş boş geziyor aralarındaki temel fark bu

Liverpool usulu yapacaksak cok iyi iki bek lazim Nagatomo belki ilk geldigi zamana donse kurtarir baska kurtaracak adam yok

Giroud tarzı bir forvetin önemini bugün bir kez daha anladık. Şöyle bir forvet bulabilsek Babel de coşar, Feghouli de

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt