Sercan Yenidinç
Sarı Üye
- 25 Mart 2018
- 729
- 232
- 288
Etme eyleme yapma yalvarırımForum yonetiminden onay almadan duyum paylasmak yasak. Bir daha yaptigini gorursem senin icin kotu olur.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Etme eyleme yapma yalvarırımForum yonetiminden onay almadan duyum paylasmak yasak. Bir daha yaptigini gorursem senin icin kotu olur.
Konuyu saptirmaSen kimsin kardeş hiç muhabbetim yok tanıyormuşsun gibi yazıyon
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Levent abi ile sorunun nedir? Şöyle profiline bir göz attım sürekli sallamışsın.Oruç var![]()
Dur olm sende hemen gevsemeEtme eyleme yapma yalvarırım
Levent abi kim tanımıyom vallaLevent abi ile sorunun nedir? Şöyle profiline bir göz attım sürekli sallamışsın.
Nuri Aslantaş in fake hesabi oldugu cok acik degil miLevent abi ile sorunun nedir? Şöyle profiline bir göz attım sürekli sallamışsın.
Levent abi kim tanımıyom valla
Tanımadığım insanın arkasından niye iftira atıyorsun?Levent abi kim tanımıyom valla
nuri aslantaş o şekilde türkçe yazabilir miNuri Aslantaş in fake hesabi oldugu cok acik degil mi
Su fake hesap kullananlari tespit eden sistemi niye calistirmiyorlar anlamak guc renktasNuri Aslantaş in fake hesabi oldugu cok acik degil mi
dostum mesajını verdinNiye geçen dönem inanıyodunuz? Ben sallayıncamı boş oluyor?
komşuya verdik makinayı geri getirmedilerSu fake hesap kullananlari tespit eden sistemi niye calistirmiyorlar anlamak guc renktas
Niye geçen dönem inanıyodunuz? Ben sallayıncamı boş oluyor?
fake hesap derken?Su fake hesap kullananlari tespit eden sistemi niye calistirmiyorlar anlamak guc renktas