Demir Isik
Sarı Üye
- 5 Temmuz 2012
- 32.708
- 21.771
- 2.783
@Interpolbenim hesabım fake
yasaksa ozur dilerim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Interpolbenim hesabım fake
yasaksa ozur dilerim
Herkes birilerini burda savunma çabasında kimse kimseye inanmak zorunda değil kimse kimseninde babasının oğlu değil
Sneijder transferi mi James Rodriguez transferi mi
Bence James Rodriguez transferi
Sneijder transferi mi James Rodriguez transferi mi
Bence James Rodriguez transferi
Bence artik ust duzey takimlara gore degil ama satmaya calissalar herhalde en az 25 30 arasi isterler.Kiralik sözlesmesi bitiyor ve Bayern almayacakmis. Realde daha 2021e kadar var
İnter veya milan hemen alır bayılıyorlar böyle adamlaraBence artik ust duzey takimlara gore degil ama satmaya calissalar herhalde en az 25 30 arasi isterler.
Yıldız forvet Mario Gomez olabilir.Eleke ile dönüşümlü oynar..
Takımını üst lige çıkaraın uzak dursun Allahın çöpüYıldız forvet Mario Gomez olabilir.Eleke ile dönüşümlü oynar..
Yalancı sahtekar bu kelimeleri kullanmadım bunu anladıysanız düzelteyim inanmadım bu yani tamamZaten inanmamak degil mesele
Adami yalancilikla sahtekarlikla itham ediyorsun
Yerli ve milli kuzu pirzola neyine yetmiyor@Hamza Gölbaşı reis beni texas bbq restorana gotur
30 yaş üstü bi futbolcu diyolar.Ffp varken Falcao-Higuain gibi futbolcuları alamayız..Takımını üst lige çıkaraın uzak dursun Allahın çöpü
Duyum mu var kim diyo30 yaş üstü bi futbolcu diyolar.Ffp varken Falcao-Higuain gibi futbolcuları alamayız..
Gomes kim? Barca'da oynayan mi?Schubert
Linnes Luyindama Marcao Nagatomo
Belhanda Gomes Helinho
Olsen Ze Luis Onyekuru