Can Karabacak
Ulubatlı Souness
- 2 Ağustos 2018
- 33.103
- 21.222
- 1.568
Reddedip değil biz 3 milyonu taksitle verelim dedim salzburg keşi cikardi verdi al üstü kalsin cocuk bizim der gibi
HTC 10 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Reddedip değil biz 3 milyonu taksitle verelim dedim salzburg keşi cikardi verdi al üstü kalsin cocuk bizim der gibi
HTC 10 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Formda olsa bize gelmezdi zaten, gerçekçi olalımJames Rodrigues şayet bjk'nın bayern ile oynadığı CL maçındaki formundaysa hiç gelmesin buralara zaten istemez.
Aklında kalmış helal olsunpenaranda @Alper Altun tarafından keşfedilmiştir ta granadada oynarken
Messi adam olsaydi 3-0 dan turu vermezdi takımıJames Rodrigues yazıyorlar yanına gelmesin yazıyorlar ilginç hatta ne ilginci acayip bişey bu
Gerçekten Messi bugün Galatasaray'a transfer olsa bu ney böyle küçücük bir adam bu diyecekler var anasını satayım bir şeyi de beğenin ulan !
Deli uydurmasıJames iddiaları nerden çıktı renkdaslar ...
Babel 32 ribery 35 sacmaRibery olağan bir transfer. Ama yaşı ışte. Ne dersin Musap. Durumu nasıl abimizin fiziksel anlamda ? @Musap Aydinli
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi