Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Santos, Mariano için Galatasaray'ın kapısını çaldı. Galatasaray, peşin olarak 3,5 milyon Euro isteyince görüşmeyi şimdilik rafa kaldırdı. (Gazeta Esportiva)

Yani reis yaşadığı sakatlık kolay değil ayak bileği kırıldı adamın ve daha yeni döndü dün Final maçının kadrosunda görünce şaşırmıştım. Ama Welbeck zaten böyle ciddi bir sakatlık geçirmese sözleşmesinin sonuna gelmese yine EPL'de devam ederdi en kötü kalbur altı bir takımda oynar yine EPL'de kalırdı

Böyle şeyler işi bizim için fırsat transferine döndürüyor ama dediğin gibi çok yüksek maliyeti olan riskli bir transfer ...

Zaten o yuzden istemem diyorum ama bir de Nasrettin hoca misali "Ya sakatlanmazsa" demeden edemiyor insan!!

Santos, Mariano için Galatasaray'ın kapısını çaldı. Galatasaray, peşin olarak 3,5 milyon Euro isteyince görüşmeyi şimdilik rafa kaldırdı. (Gazeta Esportiva)

47519

gökhan töre , şener , arda , deniz bu yerlilerden sizce kim gelir arkadaşlar . Transfer sezonu başlamadan yerli olsun yabancı olsun ne kadar fazla isim dolaşıyor böyle bu sene her takımın uefa ile sıkıntısı varken neler olacak görecez . Diagne satılmassı şart zaten kimsede güvenmiyor . Belhandada satılmalı . İkisinden gelecek para ile inşallah iyi takım kurarız bu sene uefa kupasını tekrar kazansak aslında ne güzel olur. Şampiyonlar ligi hayal ötesi en fazla çeyrek final yarı final olurmu zor.

@Enes Dalmış sen bilirsin dostum oralardan kim olabilir ?
Eğer kasıt Portekiz ve Belçika ligleri ise aklıma Chiquinho geliyor. Hani Marcao transferi gibi dediğine göre tutup yıldız bir oyuncu veya herkesin tanıdığı wonderkid bir oyuncu olmaz diye düşünüyorum

Sonra direk pozisyon olarak Belhanda'nın alternatifi değil de daha hücumcu versiyonu Schrijvers var Belçika'da ama bunun ki tahmin değil de şahsi isteğim takımda görmek isterim

Sonra Sao Paulo'dan Portekiz ligine kiralık giden Lucas Fernandes var belki o olabilir

Hani emin değilim reis belki Fransa ligi olur İsveç ligi olur Alman ligi olur daha kesin şeyler bilsek daha iyi öneriler sunabilirdim de böyle çok havada oldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt